Panelban az lehallatszik az alsó szomszédhoz, ha a kutya kaparja a járólapot?
Ugyan nem panel hanem társasház, de:
Felettünk egy idős pár lakott, a néni csak bottal tudott járni, és nem hallottuk. Nagyon minimálisan az volt hallható ha eldőlt a bot, mert ugye az nagyot csattan. Szóval nem hiszem hogy a kutya gond lehet.
Most egy rövid ideig albérlők voltak felettünk, néha vendégeskedett náluk egy tacsi, de csak onnan tudtuk ha találkoztunk a lépcsőházban. Az enyém néha ugat, akkor elég jól, és a nő megjegyezte milyen csendes kutyus (NEM irónikusan, kellően jó viszonyban voltunk hogy szóljon ha gond van)
A panelnál lehet hogy még a társasháznál is vékonyabb falak vannak, de nekem ez a tapasztalat
Panelja válogatja. De valamennyire biztos lehallatszik. kérdezd meg az alattad lakót mennyire hallja. És persze azt is elmondhatod, hogy folyamatban van a leszoktatás is. :-D
Amikor az én kutyám kölyök volt és nem lehetett még sétáltatni, sokat játszottam vele a lakásban, volt hogy labdáztunk is.
Megkérdeztem az alattam lakót zavarja-e a dolog és megkértem legyen kicsit türelemmel,amíg a kutya sétáltatható lesz. Szerencsére semmi baj sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!