Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány évesen kaptátok/vettétek...

Hány évesen kaptátok/vettétek az első kutyátokat?

Figyelt kérdés
Milyen fajta volt?

2014. nov. 4. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Tacskó, 12 éves voltam. Most egy kicsit több vagyok (40)...
2014. nov. 4. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Mindig is volt kutya (kutyák) a családban, már azelőtt is, hogy megszülettem volna.

Olyan meg nem létezik, hogy kutyám, kutyád, én kapom, te kapod...

Ezek maximum a birtoklási mániás emberek számára értelmezhető fogalmak, akiknek fogalmuk sincs a kutyatartásról.

A kutyatartás arról szól, hogy meg kell tanulni a kutya fejével gondolkozni, mivel ő nem tud megtanulni a mi fejünkkel, kapcsolatot meg mégiscsak kell teremteni.

Ezt lehet érteni, pl a hierarchikus rendszer kialakítására, mivel a demokrácia jelenségét képtelenek megtanulni, számukra csak hierarchia létezik, ezért úgy kell berendezkedni.

Vagy a pozitív-negatív megerősítések, ami szintén egy primitívebb kommunikáció, azt is el kell sajátítani, hogy harmonikus legyen a kapcsolat.

Vagy az említett nem létező tulajdoni viszony. A kutyák kizárólag a falkát ismerik, azt ismerik 5 millió éve, és ez nem is fog megváltozni.

2014. nov. 4. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
18 évesen, a bátyámmal közösen vettük a saját pénzünkből, de családi kutya volt.
2014. nov. 4. 18:58
 4/11 KGabi0000 ***** válasza:
54%
7 éves voltam,amikor találtuk az utcán a jelenlegi keverékünket.
2014. nov. 4. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

14

mudi

2014. nov. 4. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Pontosan nem tudom hány évesen,de ovis koromban.

Bichon Frise.

2014. nov. 4. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:

5

Yorkie :))) <3

2014. nov. 4. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:

10

Mudi

2014. nov. 5. 03:20
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
25 évesen kaptam a kis beagle babánkat, Páromtól! Megmentette az előző "gazdiktól", mert rosszul bántak vele!! Sajnos nálunk, gyerekkoromban nem lehetett kutyuska!! De ma már egy éve annak, hogy boldog beagle Mami lettem, más kutyust már el sem tudok magam mellett képzelni, pedig mindet imádom! :)
2014. nov. 5. 14:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Jajj most nekem is beaglem van <3 voltak még előtte is itthon kutyáink, de ő az első aki a sajátom és egyedül én nevelem, zsebpénzből veszem a kaját és fizetem a dokit is. :) Imádom a kutyimat <3

Én 15/L vagyok.

2014. nov. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!