Hány évesen kaptátok/vettétek az első kutyátokat?
Mindig is volt kutya (kutyák) a családban, már azelőtt is, hogy megszülettem volna.
Olyan meg nem létezik, hogy kutyám, kutyád, én kapom, te kapod...
Ezek maximum a birtoklási mániás emberek számára értelmezhető fogalmak, akiknek fogalmuk sincs a kutyatartásról.
A kutyatartás arról szól, hogy meg kell tanulni a kutya fejével gondolkozni, mivel ő nem tud megtanulni a mi fejünkkel, kapcsolatot meg mégiscsak kell teremteni.
Ezt lehet érteni, pl a hierarchikus rendszer kialakítására, mivel a demokrácia jelenségét képtelenek megtanulni, számukra csak hierarchia létezik, ezért úgy kell berendezkedni.
Vagy a pozitív-negatív megerősítések, ami szintén egy primitívebb kommunikáció, azt is el kell sajátítani, hogy harmonikus legyen a kapcsolat.
Vagy az említett nem létező tulajdoni viszony. A kutyák kizárólag a falkát ismerik, azt ismerik 5 millió éve, és ez nem is fog megváltozni.
Pontosan nem tudom hány évesen,de ovis koromban.
Bichon Frise.
Jajj most nekem is beaglem van <3 voltak még előtte is itthon kutyáink, de ő az első aki a sajátom és egyedül én nevelem, zsebpénzből veszem a kaját és fizetem a dokit is. :) Imádom a kutyimat <3
Én 15/L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!