Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közeli családtagról megtudtam,...

Közeli családtagról megtudtam, állatkínzó. Ti is megszakítanátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Kèt emberről is megtudtam, mennyit jelent nekik az állatok èlete.

Nem vèr szerinti rokonok.

Az egyikőjük lègpuskával lövi a madarakat, mert az autóját le...ák .

A másikról megtudtam sünit rugdosott halálra.. Csak mert ideges volt ès nem vette észre mit rugdos.

(Párom családtagjairól van szó.)

Èvek óta ismerem őket.

Ti hogy viszonyulnátok hozzájuk?

Az èn szememben nem ember az ,aki állatot kínoz

Eddig is tudtam róluk, mennyire sekèlyesek tudnak lenni.

Nagyot csalódtam mindkét emberben, nagyon nagyon elítèlem az állatok bántalmazását. Mert mellettük senki se áll ki, ki vannak szolgáltatva.

Egy világ dőlt össze bennem. Nekem ez nem semmiség.

2020. dec. 29. 15:45
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

A páromnak egyszer kifejtettem a vèlemènyem ès rosszul esett neki.

Többet nem hozom fel, végülis nem tehet a rokonairól.

De nem fog megváltozni a véleményem. Számomra ezek az emberek nem jó emberek

2020. dec. 29. 16:09
 12/34 anonim ***** válasza:
61%
nincs rendben kérdező, de látod, az emberek szerint mivel jogilag nem kínzás ezért nincs vele baj.
2020. dec. 29. 16:09
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

"állatkínzás: 𝐚𝐳 𝐚́𝐥𝐥𝐚𝐭 𝐬𝐳𝐮̈𝐤𝐬𝐞́𝐠𝐭𝐞𝐥𝐞𝐧, 𝐟𝐚́𝐣𝐝𝐚𝐥𝐦𝐚𝐭 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́ 𝐛𝐚́𝐧𝐭𝐚𝐥𝐦𝐚𝐳𝐚́𝐬𝐚, 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐭𝐚́𝐬𝐭 𝐞𝐫𝐞𝐝𝐦𝐞́𝐧𝐲𝐞𝐳𝐨̋ 𝐛𝐞𝐚𝐯𝐚𝐭𝐤𝐨𝐳𝐚́𝐬, 𝐛𝐚́𝐧𝐚́𝐬𝐦𝐨́𝐝, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐬𝐳𝐮̈𝐤𝐬𝐞́𝐠𝐥𝐞𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞𝐤 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐦𝐞́𝐫𝐭𝐞́𝐤𝐮̋ 𝐤𝐨𝐫𝐥𝐚́𝐭𝐨𝐳𝐚́𝐬𝐚, 𝐚𝐦𝐞𝐥𝐲 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐨́𝐬 𝐟𝐞́𝐥𝐞𝐥𝐦𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐞𝐠𝐞́𝐬𝐳𝐬𝐞́𝐠𝐤𝐚́𝐫𝐨𝐬𝐨𝐝𝐚́𝐬𝐭 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐡𝐚𝐭, továbbá az öröklődő betegségben szenvedő - nem kísérleti célra szánt - állategyed tenyésztése, szaporítása;"

[link]

A madarat miért szükséges lövöldözni, amivel fájdalmat okoz, és egészségkárosodást?

A süninél is tartós egészségkárosodást okozott az illető, de ha valóban nem vette észre, akkor az más. Bár ez nem mentesíti fel az alól, hogy megölte a sünt.

Kérdező:

Én sem tartanám velük a kapcsolatot, vagy legalább minimalizálnám, de ez a te döntésed. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd, akkor senki nem kötelezhet rá.

2020. dec. 29. 16:16
 14/34 anonim ***** válasza:
18%
#13 Gyengébbek kedvéért, erre az állításra vonatkozott a reakcióm: "családtagról megtudtam, állatkínzó". A kérdés többi része érdektelen számomra, szerintem nem nekünk kell eldönteni, hogy tartja-e a kapcsolatot vele.
2020. dec. 29. 16:17
 15/34 anonim ***** válasza:
29%

"A madarat miért szükséges lövöldözni, amivel fájdalmat okoz, és egészségkárosodást?"

A lövöldözés valószínűleg azt jelenti, hogy vaktában lőtt rájuk, elriasztás jelleggel. Csak az emberek szeretik túldramatizálni a dolgokat. :) Ezzel addig nincs baj, ameddig nem egy közterület közepén csinálta ezt, ahol mást is eltalálhatott volna, de az már egy másik ügy.

2020. dec. 29. 16:20
 16/34 anonim ***** válasza:
45%
15-ös. Ne haragudj, de itt te vagy a gyengébb. Nem mindenkinek az a mérce, hogy a törvény szerint mit lehet és mit nem. A kérdező a saját értékrendjéhez mérte és számára állatkínzás, te meg bele állsz, hogy törvényileg nem.
2020. dec. 29. 16:31
 17/34 anonim ***** válasza:
59%
Elég nagy baj, ha "saját értékrend" alapján bármi ráhúzható az emberre. Ennyi erővel akkor a hentes is állatkínzó? A saját értékrendjéhez mérten...? Ugyan már.
2020. dec. 29. 16:38
 18/34 anonim ***** válasza:
56%

Nem szeretem az aberrált barmokat, akik abban élik ki magukat, hogy a gyengébbet bántják (legyen az nő, gyerek vagy állat).

Így igen, megszakítanám vele a kapcsolatot és a légpuska miatt fel is nyomnám. A saját rokonaimmal is megtenném, a párom rokonaival is. De mivel a párom is ugyanazon a véleményen van ebben a kérdésben (is) mint én, ő is így tenne.

2020. dec. 29. 16:38
 19/34 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki a saját értékrendje szerint húzza rá a jelzőket a másikra, szóval nem értem a problémád.
2020. dec. 29. 16:40
 20/34 anonim ***** válasza:
59%

18-as!

Ha egy lány volt 50 fiúval, lesz akinek az értékrendéjébe ez nem fér bele, ezért rib.ncnak nevezi, van akinek az értékrendjébe belefér, ezért nem fogja úgy hívni. Most akkor a lány rib.nc vagy sem? Hisz erre törvény sincs, most akkor mi lesz?? Senki nem attól lesz valami, mert valaki rámondja.

2020. dec. 29. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!