Hogy éli meg az ünnepeket akivel nem beszél a családja,nem tartják a kapcsolatot?
Mindennek oka van, ha egy ember ide eljut, hogy ezt tartja az egyetlen megoldàsnak, hogy megszakítja a kapcsolatot bizonyos emberekkel, akkor ott ami történt, az nagyon nem kis dolog. Sokszor a màsik érzi még megbàntva magàt, és hajtogatja a sajàt mondókàjàt berögzülten, mert ezzel védi az egójàt. Ha igazat adna neked, akkor azzal kiderülne, hogy bizony ő hibàzott, és egy ilyen ember ezt nem tudja elviselni. Azt hiszik, hogy neked ez jó, hogy nem akarsz kapcsolatot tartani, pedig még sokszor fàjdalmasabb, mint újra esélyt adni, aminek ugyanaz lenne a végeredménye, hogy te nyelsz.
Karàcsony a szeretet ünnepe, és ilyenkor aki érzelmes teljesen érthető, hogy magàt hibàztatja, meginog, mert szüksége van a szeretetre, törődésre.
Nem mindenki, aki rokon, érdemli meg a szeretetet, csak mert rokon. Senkinek semmi joga ahhoz, hogy a màsikat a sàrba tiporja, és aki lenn van, még abba kelljen neki kettőt belerúgni.
Ha Te azt gondolod, hogy a sajàt lelki békéd érdekében tartani akarod a kapcsolatot, akkor tedd azt. De csodàt ne vàrj, és azt semmiképp se hagyd, hogy tönkretegyenek, külömben ha làtjàk, hogy sebezhező vagy, újra a fejeden fognak tàncolni.
24 es.
Köszönöm a szavaidat.
Igen igy van többször volt hogy anyától is tanácsot vártam volna,vagy csak egy jó szót,ahelyett inkább belém rúgott még egyet mikor amúgy is a padlón voltam.Na erre nincs szükségem.Egyedul apámat sajnálom aki két tűz közt van és még bízik benne hogy rendeződik,de nekem rájuk nincs szükségem.Meg a gyerekek akik az ő hülyeségek miatt nem találkozhatnak.
Apa az egyedüli aki foglalkozik velünk, úgy látja a dolgokat mint mi.Eljott ma is hozzánk pont ma jól éreztük magunkat nélkülük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!