Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idén mi miatt tört ki nálatok...

Idén mi miatt tört ki nálatok a karácsonyi családi balhé, veszekedés?

Figyelt kérdés
Hogyan zajlott?

2020. dec. 26. 12:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
26%
Mivan? Nem én írtam. Én csak #7-et írtam és a #19.
2020. dec. 26. 17:36
 22/32 anonim ***** válasza:
85%

huuu nálunk a számítógépen...már ingerülten indult a reggelünk, talán front is volt, párom is ingerült volt, én is , aztán apukám nem tudott belépni a facebookjába, mert törölte az előzményeket, és most már sokadjára jártunk így, aztán nem sikerül belépni, ott idebajoskodtunk mind a gép előtt, úgyhogy legközelebb elmentem én is apunak az összes létező jelszavát és akkor talán nem lesz ilyen veszekedés többé.

Igazából magára a helyzetre voltunk idegesek, hogy sehogy sem tudunk belépni, hiába kértünk kódot, hogy kérjünk új jelszavat.

Aztán ugye ilyenkor akkor párom is próbál segíteni, de akkor hogy ne oda kattintson ide kattintson , akkor már párom is mondta hogy inkább elmegy lefekszik pihenni, én meg már sík ideg lettem a semmin is.

Konkrétan mindketten bekattantunk a karácsony előtt, mert tudtuk hogy aznap még 3 helyre kell menni.

2020. dec. 26. 17:48
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Unokatesóm az apja családját elfelejtette karácsonykor üdvözölni (szülők elváltak) és most áll a bál, mert egy világi idióta.
2020. dec. 26. 17:53
 24/32 anonim ***** válasza:
14%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

tuti kamu de belinkelem mivel karácsonyos...

2020. dec. 26. 18:09
 25/32 anonim ***** válasza:
42%

Hát nem tudom, én mondjuk karácsonykor nyilván nem az ellenségeimmel veszem körül magam eleve.

Nekünk jól sikerült, de senki olyan nincs ott, akivel ingoványos a talaj és necces a kapcsolat (lásd: utált nagynéni, férj felnőttkorú gyerekei, stb). Egyik fél sem igényli, és csupán illemből nem jövünk össze egymással, csak mert karácsony van. Akik szeretnek, akikkel jó, akikkel mindketten (férjem is és én is kompatibilisek vagyunk) azokkal jövünk össze, és milyen érdekes, minden évben jól sikerül.

Kb. ennyi lenne a marha nagy titok.

2020. dec. 26. 19:56
 26/32 anonim ***** válasza:
85%
Apa rátérdelt a távirányítóra ami így eltört. Nem tudtunk tv-zni egy napig majd úgy szerzett az egyik ismerősétől egy másikat. Volt belőle rendesen balhé, bár engem nem érdekelt különösebben a tv. :D Ettől függetlenül jól telt a karácsony.
2020. dec. 26. 20:02
 27/32 anonim ***** válasza:
16%

24.látom megy a leszavazás XD

pontozni tudtok..

2020. dec. 26. 20:32
 28/32 anonim ***** válasza:
48%
Amíg anyósom élt, addig balhés volt minden egybegyűlés, családi ebéd, vacsora. Senki nem szerette a durva modora miatt... miután feldobta a pacskert, jókedvűek lettek az együttlétek. Mindenki kedves, nincs min veszekedni, hangoskodni...és ez így van jól.
2020. dec. 26. 20:39
 29/32 anonim ***** válasza:
11%
akkor most szépen mindenkit lepontoztam XD
2020. dec. 26. 20:42
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Pedig jogos a kérdés mert nagyon sok család van ahol ha nem is mindenki egy állat de van egy két fekete bárány aki beszologat vagy ilyen olyan okból valamelyik másik ki nem allhatja de nem szólnak a családi béke kedvéért és mennek a kötelező osszejovetelekre. Exem családja is ilyen volt. Mindenki kibeszelt mindenkit de egymásnak meg a kulvilagnak úgy csinaltak mintha tökéletes szerető család lennének.
2020. dec. 27. 05:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!