Idén mi miatt tört ki nálatok a karácsonyi családi balhé, veszekedés?
huuu nálunk a számítógépen...már ingerülten indult a reggelünk, talán front is volt, párom is ingerült volt, én is , aztán apukám nem tudott belépni a facebookjába, mert törölte az előzményeket, és most már sokadjára jártunk így, aztán nem sikerül belépni, ott idebajoskodtunk mind a gép előtt, úgyhogy legközelebb elmentem én is apunak az összes létező jelszavát és akkor talán nem lesz ilyen veszekedés többé.
Igazából magára a helyzetre voltunk idegesek, hogy sehogy sem tudunk belépni, hiába kértünk kódot, hogy kérjünk új jelszavat.
Aztán ugye ilyenkor akkor párom is próbál segíteni, de akkor hogy ne oda kattintson ide kattintson , akkor már párom is mondta hogy inkább elmegy lefekszik pihenni, én meg már sík ideg lettem a semmin is.
Konkrétan mindketten bekattantunk a karácsony előtt, mert tudtuk hogy aznap még 3 helyre kell menni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
tuti kamu de belinkelem mivel karácsonyos...
Hát nem tudom, én mondjuk karácsonykor nyilván nem az ellenségeimmel veszem körül magam eleve.
Nekünk jól sikerült, de senki olyan nincs ott, akivel ingoványos a talaj és necces a kapcsolat (lásd: utált nagynéni, férj felnőttkorú gyerekei, stb). Egyik fél sem igényli, és csupán illemből nem jövünk össze egymással, csak mert karácsony van. Akik szeretnek, akikkel jó, akikkel mindketten (férjem is és én is kompatibilisek vagyunk) azokkal jövünk össze, és milyen érdekes, minden évben jól sikerül.
Kb. ennyi lenne a marha nagy titok.
24.látom megy a leszavazás XD
pontozni tudtok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!