Jogos nagyanyám kiborulása? Mit lehet tenni?
A nagybátyám barátnője elkapta a vírust. Erről tegnap értesültünk délután majd néhány óra múlva azt vettük észre hogy itt van. Mint kiderült úgy döntött ide jön hozzánk át vészelni a vírust mivel a nagybátyám is nagy valószínűséggel elkapta...Azzal indokolta hogy a gyerekei (30,15) nehogy elkapják tőle. Nagymamám nagyon kiakadt...Mindennek elhordta őket és követelte hogy menjenek innen...80 éves szegénykém és nagyon fél! Viszont ők egy másik házban laknak...ugyan azon a telken vagyunk!!
Most ott tart a helyzet hogy holnap fel akarja hívni az orvost és megmondani neki hogy a nő ezek szerint megszegte a házi karantént?!
Normalisak vagytok?! A koronavirus nem a tinikre, hanem az idosekre jelenti a legnagyobb veszelyt!
En a not azonnal feljelentenem, mivel nagy az esely, hogy mar a mamad is elkapta (mindent osszefogdostak)! Veszelyeztettek a Manad eletet!!!
Ha nem oda van bejelentve és úgy vírusoskodik, hívnám rá a rendőrt hogy csak zörögne. Jelen időkben még hírt is csinálnának belőle kb, csak eléggé kell verni az asztalt. És a saját élete érdekében verje is eléggé mamád. Vagy mi a cél? Megfertőzni a mamit aztán ha szegény pont véletlen belehal, jól megörökölni az ingatlant és odaköltöztetni a 30 éves babucikát meg a kis 15 évest?
Úgy felidegelnek az ilyenek, miattuk lesz ugyanilyen lezárt lofsz semmi a világ jövő ilyenkor is..
16!
Miért költöznél hozzánk? Nem megy az értő olvasás? Nem egy házban laknak. Külön házban. A szomszédom is koronás volt. El kellett volna költöznie?
18-as..
Itt valojaban te nem erted, hogy a 16-os valojaban, hogy ertette azt amit irt...
18as...elég ha odamegy vírusosan és közli hogy a másik házban akar lenni. Meg ha a mama olyan állapotban van hogy segítségre szorul, akkor ki tud neki segíteni, ha a kérdezőékhez becuccol a terjesztő?
És képzeld, én sem úgy kaptam el hogy fertőzöttel éltem együtt, hanem egyszer találkoztam 5 percre unokatestvéremmel, akiről egy nappal később kiderült hogy beteg. Addigra már nekem is voltak tüneteim. Nem volt puszi, nem ültünk le kávézni semmi. Ő megállt az ajtónkban mert diót hozott a karácsonyi sütéshez és váltottunk pár mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!