Vennétek más ajándékot ez után?
Anyósékkal lakunk még. Tegnap itt volt a sógórnőm délelött. Mi dolgoztunk nem találkoztunk vele. De este felhívott a sógórnőm hogy látták mit vettünk karácsonyra és csak szól hogy vigyem vissza időbe mert neki az nem kell.
Úgy vagyok vele ajándék lónak ne nézze a fogát... a másik meg mit kutat a szobánkba? Az ajándékok az ágynemütartóba vannak benn.
Mondtam neki is h ki engedte meg hogy kutasson a szobánkba de erre megsértődött. Ugy vagyok vele higy akkor nem is kap semmit. Én már nem szaladgálok ajándékok után.
29..nagyon igazad van!
nyilván kamu...kétszer irja ki a kérdést ráadásul máshogy..kérdező ennyire jó színben akarsz feltunni vagy mi? mindenki követ el hibákat..
33..akkor miért nrm ilxet vettél neki konyhai cucc helyett??
ennyire egyszerű látod!
Irtam is hogy adidas melegitő a sógórnőmé...
Bár nist eszembe jutott higy lehet azt hiszi az edények az övé?
Na jóóó... #29-es vagyok, kérdező te nem vagy túl okos...
Én most feltételezni fogom, hogy nem kamu a kérdésed, mert én hiszem, hogy a válaszadásnak csak így van értelme.
De te annyira sem kommunikálsz a sógornőddel, hogy megbeszéld vele ezt a félreértést? Hogy reagált a házastársad a viselkedésére, ők sem beszélgettek erről a testvérével? Legalább azt ezen a ponton tudnodnia kéne már egyikőtöknek, hogy mit hisz ajándéknak, ha meg nem tudod akkor nem ismeritek annyira hogy ajándékot vegyetek neki a véleménye nélkül... Én nem tudom miért ilyen bonyolult ajándékozni meg fogadni azt manapság...
Én nem tudom miért ilyen bonyolult ajándékozni meg fogadni azt manapság...
Mert nulla a kommunikáció,és mert a közeli hozzátartozók is idegenek akik azt se tudják a másik kicsoda---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!