Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vennétek más ajándékot ez után?

Vennétek más ajándékot ez után?

Figyelt kérdés

Anyósékkal lakunk még. Tegnap itt volt a sógórnőm délelött. Mi dolgoztunk nem találkoztunk vele. De este felhívott a sógórnőm hogy látták mit vettünk karácsonyra és csak szól hogy vigyem vissza időbe mert neki az nem kell.

Úgy vagyok vele ajándék lónak ne nézze a fogát... a másik meg mit kutat a szobánkba? Az ajándékok az ágynemütartóba vannak benn.

Mondtam neki is h ki engedte meg hogy kutasson a szobánkba de erre megsértődött. Ugy vagyok vele higy akkor nem is kap semmit. Én már nem szaladgálok ajándékok után.

2020. dec. 19. 18:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező miért írtad ki megint???

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

te akarsz jó színben latszódni?

sajnálom már azt a szegény sógort...

2020. dec. 20. 06:30
 22/50 anonim ***** válasza:
21%
gyerekek ez már tényleg a ló túloldala hogy ajándékozásból problémát csinál ami pedig egy nagyon szép dolog...
2020. dec. 20. 06:36
 23/50 anonim ***** válasza:
62%
Ne vegyél neki semmi akkor ha ennyire problémás neked ez a dolog hogy 2xis kiírd a kérdésed...max egy tábla csokit azt ennxi!tényleg olyan bonyolult???
2020. dec. 20. 06:37
 24/50 anonim ***** válasza:
83%
Miért lettek törölve a legviccesebb válaszok? És miért van ebből a kérdésből már három? :D
2020. dec. 20. 11:07
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

24.3, hol a harmadik? :D.

én eddig csak 2t láttam

2020. dec. 20. 11:08
 26/50 A kérdező kommentje:
A linkelt kérdések nem az enyémek!
2020. dec. 20. 12:10
 27/50 anonim ***** válasza:
79%

27.egyet értek..

amúgy is szánalmas a kérdező hogy ilyen szép gesztusből PROBLÉMÁT csinál...istenem!

2020. dec. 20. 13:18
 28/50 anonim ***** válasza:
42%

Na ácsi.

Itt a kérdező úgy vette az ajándékot, hogy ismerte az ajándékozott szokásait, és nem olcsó szart vett. Egy adidasos sport holmit otthoninak is el lehet hordani, és akkor az ember nem a szeretett ruháit teszi tönkre - lehet benne zabálni a pörköltet, meg a boltba is ki lehet futni, úgy hogy ne nézzék hülyének (nem úgy mint egy pizsamában).

A másik kérdésben meg egy nem házias ember kapott egy konyhagépet... most aki nem szokott főzni az szerintetek mikor és mire fogja használni?

Nem mondom, hogy nem alakított a kérdésen a kitiltott kérdező, csak nyilván máshogy lesz megítélve a két szituáció, ha van józan paraszti esze barkinek, akkor tudja hogy amennyiben ez kamu kérdés, hiábavaló volt hazudni az ajándék jellegében mert más lesz a sógornő viselkedésének a megítélése.

Válaszolni sajnos csak arra lehet amit kérdeztek, nem pedig a 35 másik hasonló kérdést is figyelembe véve.

2020. dec. 20. 13:26
 29/50 anonim ***** válasza:
75%

13:26 #29-es vagyok

Az sem elhanyagolható szempont, hogy itt a sógornő matatott a kérdező otthonában, ezek után van pofája telefonálni hogy neki nem kell amit kap... így ki akarna neki szívesen kedveskedni a szeretet ünnepe alkalmából?

2020. dec. 20. 13:35
 30/50 anonim ***** válasza:
72%
hiába nem olcsó ha másiknak nincs szüksége rá és nem is érdekli..éennyi erővel a kérdező simán megkérdezhette volna ogy mire van szüksége ahelyett hogy olyat vesz neki ami bántó lehet vagy nem kell neki..
2020. dec. 20. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!