Vennétek más ajándékot ez után?
Anyósékkal lakunk még. Tegnap itt volt a sógórnőm délelött. Mi dolgoztunk nem találkoztunk vele. De este felhívott a sógórnőm hogy látták mit vettünk karácsonyra és csak szól hogy vigyem vissza időbe mert neki az nem kell.
Úgy vagyok vele ajándék lónak ne nézze a fogát... a másik meg mit kutat a szobánkba? Az ajándékok az ágynemütartóba vannak benn.
Mondtam neki is h ki engedte meg hogy kutasson a szobánkba de erre megsértődött. Ugy vagyok vele higy akkor nem is kap semmit. Én már nem szaladgálok ajándékok után.
Kérdező miért írtad ki megint???
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
te akarsz jó színben latszódni?
sajnálom már azt a szegény sógort...
24.3, hol a harmadik? :D.
én eddig csak 2t láttam
27.egyet értek..
amúgy is szánalmas a kérdező hogy ilyen szép gesztusből PROBLÉMÁT csinál...istenem!
Na ácsi.
Itt a kérdező úgy vette az ajándékot, hogy ismerte az ajándékozott szokásait, és nem olcsó szart vett. Egy adidasos sport holmit otthoninak is el lehet hordani, és akkor az ember nem a szeretett ruháit teszi tönkre - lehet benne zabálni a pörköltet, meg a boltba is ki lehet futni, úgy hogy ne nézzék hülyének (nem úgy mint egy pizsamában).
A másik kérdésben meg egy nem házias ember kapott egy konyhagépet... most aki nem szokott főzni az szerintetek mikor és mire fogja használni?
Nem mondom, hogy nem alakított a kérdésen a kitiltott kérdező, csak nyilván máshogy lesz megítélve a két szituáció, ha van józan paraszti esze barkinek, akkor tudja hogy amennyiben ez kamu kérdés, hiábavaló volt hazudni az ajándék jellegében mert más lesz a sógornő viselkedésének a megítélése.
Válaszolni sajnos csak arra lehet amit kérdeztek, nem pedig a 35 másik hasonló kérdést is figyelembe véve.
13:26 #29-es vagyok
Az sem elhanyagolható szempont, hogy itt a sógornő matatott a kérdező otthonában, ezek után van pofája telefonálni hogy neki nem kell amit kap... így ki akarna neki szívesen kedveskedni a szeretet ünnepe alkalmából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!