Kirakhatnak otthonról?
Én nem értek egyet azzal, hogy hazudj anyukádnak. Egyrészt én sosem tudnám letagadni a párom, másrészt anyukáddal szemben ez kihasználás, ha végzel az egyetemen, ergo már nem kell a pénze, akkor szólsz, hogy ja bocsi, mégsem szakítottunk anno? Ez nem vezetne semmi jóra.
Mondd meg neki, hogy ha kirak, te veszed majd fel az utánad járó pénzt (pl. családi pótlék), egyetem mellett munkát vállalsz, ebből pedig tudsz albérletbe menni. Én hasonló okok miatt költöztem el, Pestre, itt havi 40 ezer forintból van albérletem, amit diákmunkával bőven megkeresek nappali tagozat mellett, mellette pedig szűkösen, de azért megélek.
kirakhat persze : / hisz elmúltál 18 éves...ami azt jelenti,h. te is elmehetsz.
Ha szeretitek egymást akkor menjetek albérletbe : | ha már megse hallgat.... vagy nem tudok jobbat.
Próbáld meg vele picit elfeledtettni,mutasd meg magad,hogy te a lánya vagy..és majd rátérhetsz a témára. ;)
Apámnak új családja van, nem akarom felborítani a boldog életét, ő legalább végre boldog (és másik városban is lakik).
Anyámnak nincs oka ezt csinálni, életében egyszer látta a barátomat, akkor elkönyvelte magának, hogy ő nem szerinte nem hozzám való, és ennyi. (Azért, mert fiatalabb 2 évvel nálam, és szegények.)
Barátom tanul, szakmát csinál, anyjával és két tesójával él, nem tudnának még engem is eltartani, még egy kis ideig sem, de nem is várom el, mert tényleg nem élnek fényesen.
Anyámmal élek, a pasijával (kb. 10 éve megvan neki), és nagymamámmal. A ház nem tudom, hogy kinek a nevén van, nem egyedül anyámén, abban biztos vagyok, hanem szét van osztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!