Így mi értelme van a karácsonynak? Ajándékozás.
Lehet én értem totál félre a kérdést (mert senki sem úgy válaszolt, ahogy én értelmezem :D )
..de, én úgy értettem, hogy mi értelme van annak, hogy mindenkit megajándékozunk, minket is mindenki megajándékoz (kb hasonló összegben) szóval anyagilag mindenki ugyan ott van. Pl: én veszek a mamának X dolgot ő ad nekem 10.000Ft-ot, kb mind a ketten nullán vagyunk, ő abból a 10.000-ből vehetett volna magának valamit meg én is magamnak az én 10.000-ből, aztán kész :D
Egyébként, ez mostanában engem is bosszant picit, nagyon szeretek ajándékozni de picit én os feleslegesnek érzem már.
Mintha csak Sheldon Coopert hallanám..centre pontosan annyit érő ajándékot kell vennie, mint amit kapott..na, most mehet keresni ilyent..borzasztó..inkább ne adjon senki semmit, vagy megkapja a pénzt centre pontosan..
Persze ez az Agymenőkben hangzott el...
Nálunk ilyen elő nem fordulhat.
Nálunk a családban csak felnőttek vannak. Igy nem ajandékozunk. Egy gyermek van, termeszetesen ő kap.
Helyette együtt töltjük az időt, eszünk iszunk. Minen nap mashol van az ebed vagy estebéd. Igazából nem is tudnánk már egymásnak mit venni.
mindenkit megajándékozunk, minket is mindenki megajándékoz (kb hasonló összegben) szóval anyagilag mindenki ugyan ott van
Anyagilag.
Viszont nem mindegy, hogy van egy kedvenc íród, akinek december elején jelenik meg a köynv, és megrendeled a neten, vagy a családod figyelmes és meglep vele.
14, hagyjuk már ezt az együtt töltjük az időt szöveget.
Egy normális családnál ez nem csak karácsonykor fordul elő, úgyhogy ebben semmi extra.
17-es nem ír hülyeséget szerintem.
Én legalábbis a gasztro ajándéknak örülök legjobban.
Nem tetszik, nem áll jól, nincs rá szükség.
Mondjuk ha ismered azt, akinek ajándékozol, ez nem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!