Nem hagy nyugodni egy haláleset, mit tegyek?
Miért foglalkozol vele? Ismerted?
Miért bánt?
Mivel gyakran nézem az oldalon feltett kérdéseket, valamelyik nap is olvastam egyet:
Frecska Márkot ismertétek? Mesélnétek róla?
Mivel nem tudtam kiről van szó, utánanéztem és így bukkanatam rá a továbbiakra: [link]
Az, hogy ennyire emptaikus vagy, szerintem nagyszerű! Viszont azzal érdemes vigyázni, hogy más problémáit is magadévá teszed. A sajnálat nagyon negatív energia...
Én egy dolgot tudok neked javasolni: válassz egy zenét, vagy képet, ami mindig felvidít, és amikor jönnek a rossz gondolatok, akkor ne azokra fókuszálj (ne kezdj a dolgok után menni, kutatni őket, mert akkor rosszabb lesz), egyszerűen törd meg a gondolataidat a zenével, vagy amit én szoktam csinálni: felpattanok a székről és, mintha megnyertem volna egy olimpiai számot, felkiáltok: "YESSSS!" és magamra erőltetem a jókedvet :) Így a negatív gondolatoknak esélyük sincs.
Ez egyébként durvának tűnhet, de ugyanúgy miénk a szabadság, hogy a negatív gondolatokat erősítjük, vagy úgy döntünk, hogy márpedig most akkor is jó kedvem lesz.
Próbáld meg! :D Vicces lesz.
Emellett egyetértek azzal is, hogy minden okkal történik. Bár nem vagyok vallásos, de ezzel egyetértek: "Mikor Isten becsuk egy ajtót, kinyit egy ablakot!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!