Haláleset bekövetkezte után a végrendeletet mennyi idővel hirdetik ki?
Attól függ, mennyi munkája van a közjegyzőnek.
Ha te vagy az örökös, akkor várj türelemmel, ha meg a halott vagy, akkor nem mindegy?
Gondolom meghalt valakije...
Nekem novemberben halt meg apu, márciusban volt a hagyatéki tárgyalás.
14:56
Miért van 18 %-od már ne is haragudj?
És kioktatást kért tőled a kérdező, ugye?
Elárulom, ezért 18. Fogalmad nincs a körülményeiről, de már megszólod.
Nem az én rokonom halt meg, megnyugtatok mindenkit. A bácsi, aki meghalt, elég nagy vagyont hagyott maga után. Az, aki szerette, nagyon kikészült a haláleset miatt és megviselik a temetéssel kapcsolatos teendők. Ha ez nem lenne elég, akkor olyan emberek jelentkeznek rokonnak a vagyonért, akik eddig a világon sem voltak. Azért kérdeztem, mert az lenne a legjobb, ha mihamarabb meglenne a végrendelet kihirdetése, mert nagyon ki fog készülni az az illető, aki szerette. Félek, nehogy idegösszeomlást kapjon, mert őt én az életemnél is jobban szeretem. Semennyi pénz nem ér meg annyit, hogy Ő tönkremenjen, de mindenki őt cseszeget, hogy nekem ez, neki meg az kell. Én nem fogok örökölni, annyit elárulhatok, ez 100%. Sőt az az ember sem, akiről az előbb írtam, ebben 70%-ig biztos vagyok.
Aki nemcsak kötekedett, hanem válaszolt is rendesen, annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!