Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Mit szólnátok , ha...

Feleségek! Mit szólnátok , ha a férjetek sunyiban kölcsön adna havi 50 - 100 ezreket akikkel együtt dolgozik?

Figyelt kérdés

Kb félmillióval tartoznak neki ami kiderült..

Mi a véleményetek ? Háztartásbeliként ignorálnom kéne vagy felháborodni ?

Többször is előfordult , hónap végére semmilyen kaja nem marad stb stb

Mindig azt mondta , azért fogy a pénz mert vásárol a munkájához dolgokat.

2020. dec. 12. 16:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
82%
Hát én nem tudom, de egyesek itt úgy lenézik az eltartott feleségeket, mintha egy darab xar lenne. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy a feleség nem cseléd. Szerintem az őszinteség és tisztelet elvárható egy szerető kapcsolatban és attól, mert a nej otthon dolgozik, még nem egy lábtörlő, akibe akármikor beletaposhat az, akit "kiszolgál".
2020. dec. 12. 18:02
 22/37 anonim ***** válasza:
28%
A férj eltartja, a nej kiszolgálja szerető társként. Ez sok helyen működik és mindenhol ez lenne a normális, mert egy nő dolga a háztartás, a gyerekek és a nyugodt háttér biztosítása lenne. Ahol az asszony is dolgozik, ott biztos, hogy valamelyiktől elvesz és a pénz nem boldogít hosszú távon.
2020. dec. 12. 18:07
 23/37 anonim ***** válasza:
67%

Eleve gáznak tartom, hogy férj-feleség vagytok, gondolom, feltételezem, együtt éltek (már előtte együtt szokás, pont azért, hogy megismerd a leendő párod, és elkerüld a felesleges jogi köteléket, meg az annak felbontásával járó cécót), és úgy éltek együtt, hogy mondjuk legújabb fotómasinára van pénz, kenyérre meg parizerre, villanyszámlára meg nincs.

Ha vásárol dolgokat, azoknak meg kellene lenniük (tárgyiasultan, tehát ha mondjuk egy digitális fényképezőgépet, akkor annak, ha mechanikus billentyűzetet és vezeték nélküli egeret, akkor annak).

Az már más kérdés, hogy minden ilyen kütyü x forintba kerül a boltban, és alighogy kihoztad a boltból, még haza se értél vele, de eladni már csak "használtan" tudod, a bolti ár töredékéért. (És ez teljesen jól is van így, mert ha valami kütyüből újat akar bárki venni, azt nem a jófogáson fogja keresni, hanem mondjuk a MediaMarktban, vagy az Euronicsban, stb.

2020. dec. 12. 18:25
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hazudott addig amig ki nem derult... (Most mindegy mire kolti, eleve nem osztott meg veled semmit)
2020. dec. 12. 18:51
 25/37 anonim ***** válasza:
78%

23!!! Szóval szerinted azért mert vaginam van az azt jelenti hogy nekem az egyetlen “dolgom” és életcélom az az hogy takaritsak meg főzzek szüljek gyerekeket akiket aztán magamnak szülnék igazából úgy hogy lenne egy férjem is aki igazából szintén egy gyerek csak nagyra nőtt mert amúgy nem önállóan nem tudná ellátni magát ? Szóval olyan hogy saját cél,hobbi, tovább tanulás, karrier nem létezik a számomra mert nő vagyok akinek arra KELL szentelnie az egész életét hogy másokat kiszolgáljon? Szörnyű komolexusaid lehetnek ha így gondolod

Egyébként kepzeld el hogy mukodik a ketto ! Persze csak akkor ha a nő nem egy életképtelen csecsemőhöz megy hozzá hanem egy FÉRFIHOZ aki 50/50-Ben kiveszi a részét mert :

1: Nem azért vett el valakit hogy a cselédje legyen

2:felfogja hogy a gyerek KÖZÖS(!!)

3: TISZTELI a feleségét

2020. dec. 12. 19:02
 26/37 anonim ***** válasza:
79%
#26: felesleges időt pazarolnod rá, ő leragadt az 1720-as években. Csoda, hogy az internetet tudja használni. Vagy troll.
2020. dec. 12. 19:06
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szerencsejáték, vagy nőzik. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy zsarolják.
2020. dec. 12. 19:21
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gyanús a férjed sztorija.
2020. dec. 12. 19:23
 29/37 anonim ***** válasza:
95%

Férfiként mondom, hülye lennék sunyiban kölcsönadni a munkatársaimnak, főleg ennyit.

Inkább a páromnak adom, hogy meglegyen mindenünk, értem ez alatt az élelmezést, ruházkodást, stb.

Ha nagyobb összeget kell "lecsípnem", bevallom, hogy teszem fel 157 ezer lesz/volt a kocsi javíttatása, stb.

Itt más van a háttérben.

2020. dec. 12. 21:05
 30/37 anonim ***** válasza:
91%
Nője van!!!
2020. dec. 12. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!