Feleségek! Mit szólnátok , ha a férjetek sunyiban kölcsön adna havi 50 - 100 ezreket akikkel együtt dolgozik?
Figyelt kérdés
Kb félmillióval tartoznak neki ami kiderült..
Mi a véleményetek ? Háztartásbeliként ignorálnom kéne vagy felháborodni ?
Többször is előfordult , hónap végére semmilyen kaja nem marad stb stb
Mindig azt mondta , azért fogy a pénz mert vásárol a munkájához dolgokat.
2020. dec. 12. 16:44
11/37 anonim válasza:
Háztartásbeliként, vagyis eltartottként nem lenne pofám ezen feháborodni, de ezt csak én gondolom így. Te azt csinálsz amit akarsz.
12/37 anonim válasza:
Jézus, kirugnam a fenébe.. Jó nagy balek. Vmi nőre költi??
13/37 anonim válasza:
11-es, a házvezetőnőnek valóban nincs joga felháborodni, de egy feleség más kategória. Az nem cseléd, jogok nélkül.
14/37 anonim válasza:
Elválnék. Ilyen együgyű emberrel nem lehet közös, biztonságos jövőt építeni. Nem beszélve arról hogy komoly pénzekről hazudott. Őszintén szólva nem igazán érdekelne, ha játszik, ha kurvázik, ha tényleg kihasználják a munkatársai....
15/37 anonim válasza:
Barátnőm férje azt hazudozta, hogy kölcsönadott ismerősöknek/kollégáknak. Közben meg pénzben kártyázott:(
16/37 anonim válasza:
Én azt szólnám, hogy nálunk ilyen nem lehetne. Az én férjem őszinte, nem sunyi!
Ha valakinek kölcsönadna, azt először velem beszélné meg. Nem azért, mert én így akarom, hanem mert ő akarja így!
17/37 anonim válasza:
Rokonom férje a felesége fülbevalóját meg nyakláncát is eladta valahol, aztán azt mondta, nem tudja hová lett. Mikor a nő nagyon ágált, a pasi pofán vágta, hogy kuss.
18/37 anonim válasza:
Lehet ennyire életképtelen, és hülye, de az korábban kiderült volna, házasság előtt. Ennyi pénzt adni havonta gyerek/szerető/feleség tartás, vagy ahogy előttem írták egyéni szenvedély.
19/37 anonim válasza:
Szeretője van és zsarolja a zabigyerekkel! Lehet gyerektartást fizet??!! Menekülj!!
20/37 anonim válasza:
Bocs, de ha a munkájához vásárol dolgokat, akkor nyilván saját vállalkozása van. Akkor pedig nem együtt dolgozik ezekkel az emberekkel, hanem az alkalmazottai. Azoknak meg nem a háztartás pénzét adja, hanem a vállalkozáséból adhat előleget, stb.
Nekem nem kerek a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!