Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik anya most...

Miért viselkedik anya most velem így? Van egy barátom, nagyon szeretjük egymást. Na és megint kezdónk bele esni abba a hibába, hogy behatárídőzük hogy mikor talizzunk a barátommal.

Figyelt kérdés

Na szóval hogy érthető legyen, a barátommal minden másnap találkozunk.

Ám úgy hogy jön este 7re mivel anyáék haza érnek 6ra és aztán szeretnének fürödni stb ezért nem hamarabb.

Igy kicsit tovább is szokott maradni, 22:30fele megy haza.

Ma viszont már anya huzgálta az orrát, hogy máskor menjen el 9kor mert ő szeretne aludni.

De nem értem hogy miért viselkedik így hisz nyugodtan lefeküdhetne,nem csinálnánk tényleg semmit az ég világon itthon nem is lehetne -_-"

De ő amig itt van a barátom itt gubbaszt, vagy bejön hozzánk, vagy kint a konyhában van.

De komolyan nem értem.

18/L

2010. aug. 11. 23:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Én megtudok főzni néhány dolgot, mosok, takarítok.

Kislányosan gondolkodok?Háát nem tudom.Szerintem egyáltalán nem.

2010. aug. 12. 13:55
 22/30 anonim ***** válasza:
Költözz el,mert harmincévesen is szűz leszel ilyen hülye szülők melett.
2010. aug. 12. 14:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, nagylány vagy, akkor viszont állj oda anyukád elé és kérdezd meg, miért gondolja, hogy neki így kell viselkednie veled és a barátoddal, miért akar ilyen korlátokat szabni.

Az én 18 éves fiam pl egész egyszerűen kinevetne, ha előrukkolnék neki azzal, hogy nem mehet ide, vagy oda, amikor ráér és elvégezte már a dolgát.

2010. aug. 12. 14:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer apám jött azzal, mikor 18 voltam, hogy ki engedte meg, hogy ott aludjak. Közöltem vele, hogy ja majd még a dugásra is engedélyt kérek, hagyjál már. A következőnél is megjegyzéseket tett, és mondtam neki, hogy hagyjál már nem vagyok szűz, most mi a fenét várjak éveket, míg ott alszok? Azóta egy szót se szól. Pedig nekem nagyon szigorű apám van!
2010. aug. 12. 21:57
 25/30 A kérdező kommentje:
de aazért jó kökeményen megmondtad, nekem akkor szigorúbbak mert ha én így mondaqnám kapnék egy akkor szájast.:S
2010. aug. 12. 22:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Egyszer kaptam én is. Akkor megkérdeztem, hogy és most mivel lett jobb? Egy idő után feladják.
2010. aug. 13. 02:09
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem szabad engedni, hogy megüssenek. Ez több, mint megalázó, főleg hogy már nagylány, nagykorú vagy.

Aki a 18 éves gyerekére kezet emel, az nem tiszteli a gyerekét, nem tekinti egyenrangú félnek és aki ezt hagyja, fél a szüleitől és vállalja az alárendeltséget.

Én ezekre a dolgokra értem, hogy még gyerekként viselkedsz, gyerekként gondolkozol, mert elfogadod az ilyen bánásmódot. Tiszteletet az kap, aki kivívja magának és nem ököllel, hanem a viselkedésével.

Meg kell tanulni higgadtan érvelni, egyenrangú félként viselkedni, észérvekkel megvédeni az álláspontodat.

Azért, mert a szüleid felneveltek, egyelőre eltartanak, még egyáltalán nincs joguk megütni Téged. Jogukban áll azt mondani, hogy költözz el, legyél önálló, ha nem tetszik nekik valami körülötted, de kezet emelni rád nincs joguk.

Viszont ha pl Te jobban félsz az önállóságtól, mint egy pofontól, az már a Te döntésed.

2010. aug. 13. 06:29
 28/30 A kérdező kommentje:

Na tegnap este anyával elbeszélgettem.

Mondtam neki hogy beszéljük meg hogy hogyan lenne jó a találkozás.

Mondta nyugodtan, hívjam hamarabb és akkor hamarabb is megy haza.

Így hát hívom őt fél 5re és 9kor megyen haza.:)

Mondjuk meg értem anyát, mert regel fél 5kor neki kellni e kell, én meg akár 11ig is alhatok.És ő lesz fáradt, ő dolgozik érte nem én.

De tegnap mindent megtettem azért is hogy "nagylány" legyek.

Csináltam vacsit, gereblyéztem a kertet, na meg csoda szép rendet;)

2010. aug. 13. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát hallod nem irigyellek. 18évesen NYÁRON este kilencnél tovább nem maradhat nálad "vendég". És te végül is ezt természetesnek is tartod. Mi lesz, ha nem tudsz elköltözni? A tv maci után 25-26 éves korodban is haza kell menni annak, aki hozzád jött? És te akkor sem mehetsz majd sehova?
2010. aug. 13. 14:28
 30/30 A kérdező kommentje:

:( háát, az az igazság hogy én már kezdek belenyugodni.

Sajnos nem egy palotánk van hanem kisházunk.

És így elég nehéz mindent megoldani.Zavarja őket a barátom :S:P

Na mindegy, megpróbálok alkalmazkodni itthon, mást úgysem tehetek sajnos.

2010. aug. 13. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!