Egyszerűen nem tudom feldolgozni, mit csináljak? Már 5 éve, hogy elment. Ő volt a NAGYMAMÁM. Az én drága, egyetlen NAGYMAMÁM.
Azért már eltelt sok idő,kicsit enyhülni kéne a fájdalomnak,rengeteget olvasok most erről.Nekem pár honapja halt meg a férjem,és van egy 1 éves gyerekünk.
Nem kéne esetleg elmenni pszichologushoz?Tudsz beszélni valakivel ezekről a dolgokról?Nem az a baj,hogy magadba folytottad?Állítolag a normális idő az 1 év,de embere válogatja,szerintem segítséget kellene kérned.Nagyon sajnálom,együtt érzek veled.29/N
21.08-as vagyok.
Hidd el ő nem ezt akarná,hogy szenvedj!Én elhiszem,hogy fáj,mert tudom,én az életem szerelmét veszítettem el.De muszáj elengedned őt és boldog lenni nélküle,ő biztos ezt akarná.Ez normális hogy hiányzik stb.De neked van saját családod és ők is vágynak aszeretetedre,és imádnak téged nem akarnak így látni,mert az neked sem jó.Kérjél segítséget mindenképp.
Ő is olyan volt, ha látott egy beteg gyereket a tv-be, akkor a könny kicsordult a szeméből.Annyi, de annyi szeretet volt abban az élet rendesen által meggyötört asszonyban, hogy szinte túlcsordúlt felém minden nap.Soha nem fogok tudni olyan lenni, mint Ő.Bölcs, racionális, megalkuvó, elfogadó, gondoskodó, beosztó, és nyílt szívű.Mindig azt mondom, hogy egy kiválasztott vagyok, hogy ismerhettem, szerethettem.
Annyira hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!