Nem kellemetlen ha az egyik rokonom össze akar hozni valakivel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
az előző kérdésednél nekem úgy tünt h tetszik ha rokonod megpróbál összehozni titeket
Szerintem ne görcsölj rá ennyire.
Megismeritek egymást, aztán majd eldöntitek , hogy mit akartok egymástól. Felesleges fejben túlbonyolítani.
Vagy lehet, hogy a srácnak meg téged dicsér.
A rokonokat egyszerűen idegesíti, ha bizonyos kor felett egyedül vannak a lányrokonaik. Mert mondjuk ők csinosnak gondolják a lányt.
Nekem évek óta van barátom, mégis minden családi összejövetelen össze akarnak hozni valakivel, mert nem gondolják megfelelőnek hozzám a kedvesemet. Ha lesz is barátod, számíthatsz rá, hogy úgyis az egész családod véleményezi majd. Új családtag, természetes, hogy mindenki tanulmányozza és kisérletezik vele.
Próbáltad már bekebelezni a srácot? Hogy te közelítsd meg, közvetítő nélkül. Akárhogy is van, akár ő kérte meg a rokonodat, akár magától jár a nyakadra, egy próbát mindenképpen megér, ha a srác éppen szingli. Ha csak egy kicsit is jó fej a srác, meg fogod tudni, lehet-e bármi kettőtök között.
Előtte természetesen megpróbálkozhatsz az álszerénységgel is..."Ugyan, bácsikám, nem hiszem, hogy én bejönnék egy ilyen helyes srácnak, nem is vagyok olyan szép!!!" Kis szerencsével erre az a válasz érkezik, hogy "Ugyan, biztosan tudom, hogy bejössz neki, hiszen mondta!"
Sok sikert, és törődj bele, hogy ilyenek a családtagok...:)
Nem egy párt így hoztak össze az ismeretségi körünkben. Most az következne, hogy a nagybácsid leállítja magát, és megnézi, mi lesz ebből, nem erőlködik rajta tovább.
Mindkét általam ismert esetben nyíltan emlegetik a már összejött házasok, hogy őket úgy hozták össze a barátaik, nem volt ez ciki, hálásak voltak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!