Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha családon belül együtt...

Ha családon belül együtt dolgozik valaki kap "fizetést"?

Figyelt kérdés
Dolgoztál már párod vállalkozásába? Kaptál fizetést, vagy úgy gondolta, hogy nem kell mert vele élsz, megvesz mindent és így nem jár?
2020. dec. 4. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
3-as, ők nem közös kasszán vannak, hanem a párja vesz meg mindent és a kérdezőnek gyakorlatilag nincs bevétele.
2020. dec. 4. 15:23
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
hát már bocs emberek, de ez komoly?! értem én hogy szerelem meg hormonok meg minden, és engem csak az emberfóbiám meg a szr szociális skilljeim védenek az ilyen érzésektől, de komolyan dolgoznál ingyen éveket valakinek, csak mert szerelem meg szívecskék? egy dolog hogy nagy az együttélés meg mindhalálig meg minden szr, de ha mégis menni akarsz sose fogsz tudni. hogy a nyugdíjadról ne is beszéljünk.
2020. dec. 4. 15:26
 13/18 Savlekotő ***** válasza:
96%

Nincs bevétele. Első verzió maradni kell akkor is laposra ütik majd a beetető eltartalak után.

Második verzió. Ha jön új nő a kérdező egy táskával lesz kivágva..

Mindkettő élmény lesz..

2020. dec. 4. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Az unokahúgom vállalkozásában az édesanyja havi munkabér/fizetést kap a gyerekétől.

Egy család, egy háztartásban élnek. Osztanak szoroznak gondolom a rezsin, DE a munka után Neked jár a fizetés.

Neked így sosem lesz félre tett pénzed? :/ ez nem fer.

2020. dec. 4. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Neki jár a fizetés *
2020. dec. 4. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
12-es ha nem is evekig, de nekem kb. 1 evig tartott. Na nem amig kinyilt a szemem, az hamarabb megtortent, hanem hogy szabaduljak tole. Mert egyertelmu hogy ilyenkor ahogy a sarkára all a vesztes fel, repul. A vágy pedig nagy úr. Nagy úr, de le lehet győzni, de ez nem mindenkinek megy gyorsan, nekem se... 10-est is en irtam.
2020. dec. 4. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, de nálunk közös kassza volt, egy bankszámla, két tulajdonos felállással, tehát ugyanúgy volt hozzáférésem mindenhez, mint neki.

Ez a felállás, amit a kérdező vázolt, ez a robot, vagy rabszolgamunka kategória.

2020. dec. 5. 03:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy közös kassza vagy nem közös kassza, aki dolgozik, annak fizetés jár. Legfeljebb a közös bankszámlára megy. Amikor a nyugdíjadat számolják, akkor se fog senki foglalkozni azzal hogy kivel milyen kasszán voltál, a béred után befizetett járulékokat fogják nézni, de nem is kell ilyen távoli jövőbe menni, táppénzzel, gyeddel, akármivel, ami jogviszonyt igényel, is ugyanez a helyzet.
2020. dec. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!