Unokatesóm ezzel beoltani akart?
Figyelt kérdés
Arról beszéltünk, hogy ki mire büszke, és én mondtam, hogy arra, hogy felvettek az orvosi egyetemre. Errő ő azt mondta hogy arra ne "büszküljek", mert ezzel még semmit nem tettem le az asztalra. Elég rosszul esett mert 2 egész éven át minden erőmmel az orvosira való tanuláson voltam, hogy olyan érettségit tudjak írni ami elég az egyetemre. Én azt egy nagy nehézségként éltem meg, sokáig nem is voltam biztos hogy sikerülni fog. Miután elértem, jólesett az egész dolog. Nem tudom, hogy kedvrombolásként mondta de én sem így kommentáltam mikor felvették közgázra. Én elismertem hogy ha megküzdött érte legyen vele elégedett...2020. dec. 3. 18:56
21/25 A kérdező kommentje:
Mert hivatalosan még nem államvizsgáztam le, még nincs meg a diploma.
2020. dec. 7. 18:18
23/25 anonim válasza:
Akkor szorítok, hogy sikerüljön
24/25 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is jó rezidenséveket
2020. dec. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!