Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesóm ezzel beoltani akart?

Unokatesóm ezzel beoltani akart?

Figyelt kérdés
Arról beszéltünk, hogy ki mire büszke, és én mondtam, hogy arra, hogy felvettek az orvosi egyetemre. Errő ő azt mondta hogy arra ne "büszküljek", mert ezzel még semmit nem tettem le az asztalra. Elég rosszul esett mert 2 egész éven át minden erőmmel az orvosira való tanuláson voltam, hogy olyan érettségit tudjak írni ami elég az egyetemre. Én azt egy nagy nehézségként éltem meg, sokáig nem is voltam biztos hogy sikerülni fog. Miután elértem, jólesett az egész dolog. Nem tudom, hogy kedvrombolásként mondta de én sem így kommentáltam mikor felvették közgázra. Én elismertem hogy ha megküzdött érte legyen vele elégedett...

2020. dec. 3. 18:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Uncsitesód igazat mondott, azt el is kell ám végezni.

Egy szülész-nőgyógxász rezidens

2020. dec. 6. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Azt mondod, hogy ezzel még semmit nem tett le az asztalra? Nos, akkor én meg azt mondom, te sem tettél le még semmit az asztalra, kedves szülész-nőgyógyász rezidens. :)
2020. dec. 6. 20:46
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem azt mondom. Azt mondom, hogy ez a kisebbik része
2020. dec. 6. 21:00
 14/25 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor szövegértést nem nagyon tanítottak, mert a kedves rezidens először azt mondja, hogy igazat ad unokatesómnak, aki azt mondta, hogy ezzel még semmit nem tettem le az asztalra, majd megtagadja az állítását egy teljesen más kijelentéssel :D nem hiába, a diploma nem ad automatikusan intelligenciát :D
2020. dec. 6. 22:06
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
#14 Valószínűleg a stílusodért kaptad a beszólást. :)
2020. dec. 6. 22:12
 16/25 A kérdező kommentje:
Stílusra stílussal válaszolok :)
2020. dec. 6. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Én csak azért adtam igazat az unokatesódnak, mert ő azt mondta ez nem jelent semmit. Ebben igaza van, mivel, az egy dolog, hogy felvettek, bent is kell maradni, és el is kell végezni. Persze mondhatta volna máshogy is.

A rezidens.

2020. dec. 7. 06:57
 18/25 A kérdező kommentje:
Drága rezidens barátom,hatodéves vagyok, nemsokára a kollégáid közt üdvözölhetsz, csak mert annyira mondogatod hogy el kell végezni
2020. dec. 7. 08:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ok. De ezt elfelejtetted leírni.
2020. dec. 7. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg, akkor miért nem azt mondtad neki, hogy arra vagy büszke, hogy elvégeztem?

De hagyuk

2020. dec. 7. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!