Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idegrohamaim lehetnek...

Az idegrohamaim lehetnek attól ami a multban történt velem? Sajnos még egész kicsi lány voltam, amikor a nálam 6 évvel idősebb báttyám molesztált. Ebbe mindent értsetek bele, ami a sexel kapcsolatosan eszetekbe jut.

Figyelt kérdés
kb.8 éve azért nem szol ő énhozzám(báttyám) mert azt mondtam neki hogy takarodj innen,ha csak azért jöttél hogy idegesíts!sokszor eszembe jut,amiket csinált,és ettől mindig borzasztó fejgörcsök jönnek rám.mindig a páromon töltöm ki a mérgem.szegény elég toleráns,megértő de félek hogy emiatt a sok ideg miatt egyszer elveszítem.mit tegyek?előre is köszi a válaszokat!
2010. aug. 11. 13:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
4%

Kedves kérdező!

Nehéz,de tényleg az írásod alapján paranoid vonásaid vannak.Erre utal az "idegbajod" is.

Nem olyan nagy hülyeség,az,amit írt elöbb valaki.Tényleg lehet,hogy azt hiszed,hogy megtörtént,miközben nem.

Ez a "megerősítés",hogy apád és nővéred is,tipikus példája.

Nem,nem vagy rossz.De segítség kell.A háziorvosod biztos segít egy jó szakembert keresni.

2010. aug. 13. 18:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sok a családon belüli erőszak lekell vezetni a felgyülemlet dühöt feszültséget és a család van legközelebb,másik sajnos tényleg sok a családon belüli molesztálás vérfertőzés,mivel nem tudnak kialakitani normális kapcsolatokat a családtag felé fordulnak a vágyaikkal .Pszichológia.
2010. aug. 13. 18:09
 23/30 anonim ***** válasza:
pedig el kéne mondanod a feleségének, mi van ha a gyerekükkel is ezt fogja tenni? A bátyád beteg, és semmi garancia nincs rá, hogy a saját gyermekét nem molesztálja.
2010. aug. 13. 21:37
 24/30 A kérdező kommentje:
na ezt bántam meg hogy ide írtam,de nagyon!!!!!!!mindenki hülyének néz,miközben igazam van!sajnos ez történt bármennyire is támadnak hogy csak képzelődöm,meg ilyenek!képzelődöm akkor miért halt meg eggyik lány testvérem?ha ti okosak vagytok akkor mondjátok meg ti!azért mert a saját anyánk nem hitt neki és többe nézte apámat.ezért öngyilkos lett.de mindjárt jön az oltogatás hogy csak képzelődöm.aki nemhiszi azt szivesen elviszem eggyik tesómhoz is akit bántott apám,vagy személyesen elbeszélgetnék vele!ha te vagy ti ezt át tudnátok igazán érezni,akkor nem mondanátok ilyeneket.de nembaj gondolja csak mindenki azt amit akar.én meg tudom az igazam,és tudom is bizonyítani.
2010. aug. 13. 21:41
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
én elhiszem neked ami történt. Ne foglalkozz azokkal akik nem, valószínűleg élnek a kis rózsaszín buborékukban, és elképzelhetetlennek tartják, hogy ilyen szörnyűségek egyáltalán léteznek. Én, azt a tanácsot tudom adni így látatlanban is, hogy próbálj meg a saját életedre koncentrálni, felejtsd el a bátyád, a feleségét is, ha kell a nővéredet is, és élj boldogan a pároddal. Egyébként egy pszichológust tényleg érdemes lenne felkeresni, csakhogy segítsen rajtad. Egy ilyen traumát nem könnyű feldolgozni.
2010. aug. 13. 21:53
 26/30 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászóló!köszi szépen a tanácsodat!szörnyű ám amikor azthiszik egy ilyen komoly dologrol hogy csak kitaláltad,de nem baj!aki elhiszi elhiszi,aki nem hát istenem.az ő bajuk.de azért köszi hogy te nem oltogatsz!
2010. aug. 13. 22:22
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

21.35:Szived joga elhinni.

Viszont egyfajta betegség tünete,mondhatjuk tankkönyvbe illő esete,amit olvashattunk:

A lánynak tény,hogy problémája van/volt.Rossz körülmények között nőtt fel.Biztos,hogy volt konfliktusa a bátyával(nem szexuális,inkább félékenység.A szülők valószínűleg többre becsülték)Az,hogy a báty fiáról többet ír,mint magáról az állítólagos kínzójáról,azt jelenti,hogy igenis bosszút akar állni(mégha azt írja hogy nem).Pontosan azt szeretné,hogy a bátyja gyereke érezze magát olyan pocsékul,mint ahogy ő érezte magát.A kisfiú most lehet annyi idős,mint amikor ő "rádöbbent",hogy nem szeretik.Ez lenne a bosszú a tesvére felé.

Az,hogy nemi hihetetlenkedésre,tovább szövi a történetetet,egyre hajmeresztőbb elemekkel(zaklató apa,aki mindegyik lánytestvérét zaklatta,kivéve őt-sőt az egyik bele is halt-valószínű az apa szeretetéért ment a harc,ezért nincs a történetben,hogy az apa bántalmazta őt is),ez szintén tipikus.

Igen,vannak szomorú rémtörténetek.De egy családban,ahol 3 kislány is áldozattá válik és anya is tud róla-na ilyen nincs.Vagyis lehetséges,de kiderül.Mert az első lánynál még mindenki hallgat,de a másodiknál a család,az anya,valaki robbant.Pláne ha öngyilkos lesz az áldozat.

2010. aug. 14. 18:05
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld előző ennél durvább dolgokat tudnék mesélni hogy csalodokban mi történik zárt ajtón belül,Kifelé idill benn meg a pokol feneke.A könyvek jók tanulni,csak a valóság nem a könyveidhez iagazodik.Édesanyám gyermekvédelmis,néha elkísérem,hát tudod annak borzalams anyák akik inkább hisznek a apucinak a pasijuknak homokba dugják a fejüket anyagi biztonságétr és h ne hogy megszolják őket.
2010. aug. 14. 18:17
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy vannak tankönyvi esetek. Azt sem biztos persze, hogy ez a történet megesett. Ezt biztosan csak a kérdező tudja. De tény -sajnos-, hogy családon belül vannak olyan dolgok, amik vagy sosem, vagy épp csak egy ici-picit látnak napvilágot! A mi családunkban nem volt zaklatás, molesztálás, de apum ivott és olyankor buta volt. Vezsekedett, bántotta is anyumat (persze ez elég ritka volt). Olyan is volt, hogy én kaptam, mert anyum mellett ültem, mondván majd én megvédem (alig lehettem 4 éves), és apu keze mellé csúszott és engem ért. Nem direkt volt, meg is ijedt. Minket gyerekeket nem bántott. DE! Csak azok tudták, hogy mi történik/történt nálunk, akinek elmondtuk. Mert hogy kívülről mindenki azt hitte, minden csodaszép. Nagyon sokszor mentünk úgy iskolába, hogy éjel alig aludtunk, mert apu tartotta a szokásos cirkuszát. De akinek elmondtam, mindenki elképedt, mert ezt kívülről nem látták. De hogy is láthatták volna?

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy sajnos nagyon sokan eltitkolját az ilyet, mert félnek, hogy mit gondolnak mások, vagy hogy őket okolják azért, ami a családon belül történik. Sajnos sok olyan nő van, aki eldobja magától a gyermekét és inkább a férfi felé fordul. Hogy miért? Azt én nem tudom, de példát én is tudok rá.

Kedves kérdező! Fordulj szakemberhez, majd ő segít. Ha megtörtént a dolog, ha nem!

Egy korábbi válaszoló

2010. aug. 14. 21:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért a bátyám-ot még írhattad volna helyesen.
2012. nov. 30. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!