Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idegrohamaim lehetnek...

Az idegrohamaim lehetnek attól ami a multban történt velem? Sajnos még egész kicsi lány voltam, amikor a nálam 6 évvel idősebb báttyám molesztált. Ebbe mindent értsetek bele, ami a sexel kapcsolatosan eszetekbe jut.

Figyelt kérdés
kb.8 éve azért nem szol ő énhozzám(báttyám) mert azt mondtam neki hogy takarodj innen,ha csak azért jöttél hogy idegesíts!sokszor eszembe jut,amiket csinált,és ettől mindig borzasztó fejgörcsök jönnek rám.mindig a páromon töltöm ki a mérgem.szegény elég toleráns,megértő de félek hogy emiatt a sok ideg miatt egyszer elveszítem.mit tegyek?előre is köszi a válaszokat!
2010. aug. 11. 13:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező ha téged a hugát molesztálta szerinted a saját gyerekét nem fogja,gondolkozz már,beteg szólj a feleségének minél előbb.
2010. aug. 11. 15:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod soha elfelejteni és feldolgozni nekem 12 év telt el azóta de még mindig emlékszem mindenre.Nagyon nehéz volt férfit találni és családot alapítani közben orvoshoz jártam.Túl vagyok a nehezén de még mindig félek ha kilépek az utcára.A párodat nem fogod elveszíteni szeret és kitart melletted ez egyfajta össze kovácsoló erő nálunk az.Orvoshoz kellene menned és a családdal szakíts meg minden kapcsolatot az ilyen ember egyszer újra megkeres hidd el megint vágyat fog érezni.A titkos szerelme maradsz betegesen akarni fog mindig.
2010. aug. 11. 21:02
 13/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató válaszokat.6-és 7 éves korom között csinálta ezt velem.a szüleim egyszer jól elverték,de mást nem csináltak vele.azt mondja a párom hogy azért nem mer hozzám szolni mert,felnőtt fejjel belegondolt hogy igazából mit is tett,és szégyenli magát.utána még évekig csicskáztatott,kínozott.és mikor már ezeket nem csinálta utána arra kényszerített hogy csináljam magamnak ő meg nézi.hát most megint jol felidegesítettem magam rajta,de jól esik elmondani.
2010. aug. 12. 11:43
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég! Milyen ember/gyerek az ilyen? És komolyan mondod, hogy a szüleitek tudták??? Mindenről? Vagy csak 1 esetről tudtak? El sem tudom képelni, hogy én szülőként mit tennék ilyen helyzetben, de biztosan nem maradnék egy ejnye-bejnyénél. Sajnos nekem is az jutott eszembe rögtön, hogy ha veled megtette, akkor a saját gyermeke is veszélyben lehet! Mennyire értelmes a felesége? Beszélj vele! Szerintem is megérdemli, hogy tudja, kivel él! És hogy kire bízza a gyermekét! A bátyád beteg ember!

Nem voltam a helyzetedben soha, így tanácsot nem tudok adni, de sok erőt és kitartást kívánok Neked!

2010. aug. 13. 13:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a feleségének,a gyerek érdekében ,vagy direkt nem szólsz hogy ő is átélje amit te?Ne A gyerekén állj busszút a saját sérelmeidért.
2010. aug. 13. 13:30
 16/30 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem ez a dolog, ahogy leírtad eléggé irreális. A használt szavak inkább képzelgésekre utalnak, mint valóságra. És mit takar az "idegbajos" kifejezés? Mindenképp menj el pszicháterhez, majd ő megítéli, mit kell tenned, hogy rendbegyere.
2010. aug. 13. 13:56
 17/30 A kérdező kommentje:
nem akarok a gyereken bosszút állni!!!!!!!!!!!!!!!!!eszembe sem jutna szegény 11 éves fiún bármit is megtorolni.az a baj hogy tudták a szüleim mert egyszer kiborultam és mindent elmondtam.télleg nem csináltak semmit.de a nővérem is tudja(tudta).egyszer felhoztam neki ezt és ő azt mondta hogy nem emlékszik rá.nem is akar! mióta már anyánk se él,azóta nagyon széthullott a család.és egyszer a nővérem aztmondta hogy soha nem fog hozzámszolni,ha ezt elmondom.így se nagyon.meg hogy leakarom őket járatni azzal hogy elmondom bárkinek is.nem az hogy szegény hugom.neki nem lett volna ettől semmi baja ha bárki megtudja,csak a báttyámnak.
2010. aug. 13. 13:57
 18/30 anonim ***** válasza:
Képzelgés,ja biztos beképzelte vagy álmodta hogy molesztálja a bátyja,áááá!!!!!!!!!!
2010. aug. 13. 13:58
 19/30 A kérdező kommentje:
ja irreális!!!!!!!!!alaptalan,meg stb!nagyon okos ember lehetsz te utolsó hozzászóló.idegroham:lehet éppen nem jol fejeztem ki magam,de igen is valósak amiket mondok.okoskám szerinted mondanék a saját testvéremről,ha nem lenne igaz?nem tudom te hol élsz de sajnos igen is vannak ilyenek.sőt ha ez nem elég apám is csinálta ezt a nővéreimmel.mit szolsz?akkor csak ezt is kitalálom???????mond meg okoska!!!!!!!!!!
2010. aug. 13. 14:02
 20/30 A kérdező kommentje:
utolsó előtti hozzászólónak szolt amit előbb írtam!(13:57 kor írtál)
2010. aug. 13. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!