Jogos a kiakadás?
Szia!
#6 válaszoló vagyok. Ezek szerint te vagy a jány aki nem megy kopasztani :)
Szerintem ne menjetek bele semmilyen alkuba velük. Tavasszal néztek albit, vagy ha telik rá akkor egy kisebb garzont még ha hitelt is kell felvennetek. Ha apudnak stabil a munkahelye akkor kap megfelelő hitelt, számoljátok ki melyik éri meg jobban de gyanítom a hitel havi részlete nem lesz magasabb mint az albérlet havidíja.
Úgy látom téged mélyebben érint ez a piszkálódás a rokonok részéről apud beletörődőbb, viszont belül őt is felőrli ez a helyzet és ő rosszabb helyzetben van mit te hisz az édesanyjáról és testvéréről van szó.
Te tudsz rá hatni hisz te meg a gyermeke vagy, próbáld rávezetni hogy ez a helyzet hosszú távon egyikőtöknek sem jó.
Addig is próbáljatok meg leválni anyagilag a mamáról, mivel nektek különálló a fűtésetek a gáz költség a mamát terheli, ha ez miatt akadékoskodna akkor világosítsátok fel hogy ezzel szemben ti kifizetitek az egész villanyszámlát. Kaját tudtok rendelni hét közben, így max hétvégén kellene a konyhát használnotok, azt meg kibírjátok valahogy tavaszig.
Én a helyedben apud tudta nélkül megfogadnám nagyanyád szavait. Amikor ketten vagytok otthon cselekedj az szerint mint amiket hallottál a kedves mamától. Ne segíts semmit, ne add fel a csekkeket, panaszkodj hogy teljesen kivagy a sok tanulástól és még ez a fránya légkondi is szárítja a levegőt. Nem lehet kibírni. Ha a mama beszól akkor válaszolj flegmán, majd ha apudnak panaszkodik akkor simán tagadd le az egészet.
Tudod nincs bosszantóbb mikor valakit a saját fegyverével szívatnak. És pletyizz nyugodtan a mamáról is rosszakat a lakhelyeden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!