Jogos a kiakadás?
#6 vagyok. Gondolom anyukáddal közös ház árának a fele nem elég apudnak egy másik ingatlanra, de lehet az lenne a legjobb számotokra ha elköltöznétek onnan. Ha arra a házra költötök az nem csak a ti érdeketeket szolgálja, és ugy látom mindenki az apukád pénzére áhítozik. Azon gondolkodjatok el egy kicsit hogy ha a nagynénéd félmilliót keres, a férje kamionozik az minimum a másik ötszáz ezer de inkább több, akkor miért apudtól várnák el hogy az ő gyerekük sarát rendezze?
Kedves mamát meg kérd meg amikor apud nincs otthon hogy online óra közben ne zavarjon csak ha ég a ház. Ha panaszkodik apudnak, mond neki hogy ha suliban lennél sem tudsz hazafutni ilyen óriási jelentőségű ügyben (tv2 ről átkapcsolni rtl-re)
Nem értem, a papádnak volt végrendelete, vagy apukád hogyan nem kapott az örökségből?
Szerintem vagy vásárolja meg a nővére részét 2.5 milláért. Vagy a mamáét eltartási szerződésért. Gondolom a ház többet ér 7.5 milliónál, így nyernétek rajta.
Készpénzt semmiképp ne adjon apukád se részletre se sehogy. Ha behajtás miatt árverezik a házat és 10+ millát ér, ti nyertek rajta.
Ha valaki még olvassa a kérdést. Már ma kiderültek egyéb más dolgok is. Ne tudjátok meg. Nem tudja nagyanyám, hogy mentem le a konyhába, aztán teli szájjal szidott minket a barátnőjének telefonba,mert úgy üvölt, hogy 1 km-es körzetbe elhallik. "Ezek nem csinálnak semmit, lejönnek délben, kettőkor, addig fent vannak az emeleten, kitudja mit csinálnak, semmit, egész nap megy a légkondi, nem életrevalók, a jány se jön kopasztani, el se mosogatnának, ahhoz a k*rva anyjához járkál, bicikliznek, este "
Hát kétszínűség a köbön. Nem érti meg, hogy azért vagyok fent, mert online oktatásunk van, és azért megy egész nap a légkondi, mert itt fent ez az egyetlen fűtés (de az persze nem baj, hogy egész nap megy lent a kiskonyhájába a gázkonvektor). Meg kb semmit nem tudok csinálni a konyhájában, mert egy szutykos kiskonyha ami tele van cigizve mindig, be sincs kötve oda a víz, és ha valamit csinálni akarnék mindig beleszól. Meg mindig ordít hogy ő majd elmosogat, tegyem csak le a mosatlant, aztán meg minden full kaja maradék marad. Botrányos. Aztán a fenti konyha a házban meg még nem "üzemkész", sok meló lenne, tavasszal akartuk elkezdeni csináltatni, de ezt elmeséltem apunak, és nem hinném hogy ezután meg lesz csináltatva bármi is. Pláne hogy apu mondta, hogy a haszonélvezeti joga megmarad, akárhogy vesszük meg a házat. Szopó. Szerintem míg él mi lelépünk innen tavasszal. Most veszekedni vele felesleges, egy igazi kétszínű, nagyszájú, pletykás, úgy is letagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!