Szerelmesekből szeretők. Mi a vállalható, és legjobb út?
2 év határtalan boldogság,mindkettőnk részéről elsöprő szerelem után a család nyomására,a kialakult helyzetek miatt szétváltunk párommal. Én elkerültem 200 km-rel távolabb egyetemre,eleinte hetente hazajöttem, de nehezen lehetett a dolgokat összeegyeztetni,a bizalmunk kezdett meginogni egymás iránt,magányosak lettünk a másik nélkül,míg úgy döntöttünk szakítunk. Fél év eltelt, sokat bántottuk ez idő alatt egymást,de beláttuk mára,ugyanúgy szeretjük egymást,azóta egyikünk sem tud továbblépni, állandóan keressük egymást.Neki lett közben egy barátnője, nem vállalja fel a lányt,nem szereti,közölte vele sose fogja,de a lány szerelmes,és ott volt mellette,amikor miattam szenvedett,így hálából,és sajnálatból vele van. Pár hete mi újra találkozgatunk, ha úgy nézzük,bár nincsenek ők együtt,de a szeretője lettem a saját,volt szerelmemnek,ő pedig az enyém. A távolban én is adok esélyt új kapcsolatok kialakulására,több-kevesebb sikerrel,és azóta mindent őszintén el is mondunk az exemmel egymásnak,persze nagyon zavaró a helyzet,mikor tudjuk,hogy épp mással van,akit szeretünk.
Azt vallja, ő megvár míg végzek az egyetemmel,de nem várhatom el,hogy teljesen egyedül legyen,ami persze érthető,ő sem tőlem, de normális kapcsolatunk sajnos évekig nem lehet újra. Kívülállóként mit gondoltok, van értelme így bárminek is?Mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!