Ki hagytatok volna 1 ilyen lehetőséget? Én kihagytam!
Szerintem vicces az egész! Ti elmondanátok a párotoknak?
Figyelt kérdés
Szóval ma a lányommal lementünk boltba és 20 ft-tal elszámoltam magam mondom a csajnak h legközelebb vissza hozom mert mindig idejárok.Erre oda lép egy olyan jó 40-45 körüli pasi és odaad a csajnak egy százast mondom neki nem kell holnap visszahozom de ő ragaszkodott hozzá.Akkor megnéztem jobban arany fux a nyakában de olyan vastag mint az ujjam.Megköszöntem illedelmesen és elmentünk.Segített ki vinni a babakocsit a boltból.Éppen mentünk a játszóra mikor megláttam 1 nagy fekete telepjárót és benne a pasit aki a boltban kisegített.És megállt a következő helyen ahol lehetett és kiszállt.Bemutatkozott stb és kérdezte h velünk tarthat-e mert imádja a kicsiket és hogy váltana vele pár szót mondom jöjjön.Nem gondoltam én semmi extrára.Szimpatikus helyes fickó volt de lerítt róla h sok a lóvé.Beszélgetünk minden és szóba került h albiba lakunk a párommal meg a lányommal stb.Erre mondja nekem h volna 1 lehetőségem h kimásszak ebből...Igen mondom mi?(gondoltam uzsorás és elküldöm de azért kíváncsi voltam mit mond).Erre mondja h van neki 1 lakása és csak arra vár h beköltözzön valaki.És hogy az én vagy a lányom nevére íratja ha én lefekszem vele időnként.Mondom neki ezt hogy képzeli meg egyáltalán.Erre h nagyon szimpatikus vagyok neki és tetszik neki a talpraesettségem a kedvességem és a kinézetem(molett vagyok nem tudom mi tetszik neki rajtam).Mondom neki h sajnálom de boldog vagyok a párommal és nincs kedvem vele tovább beszélgetni és eljöttünk a lánnyal.Később itthon vettem észre h a babakocsiba csúsztatott 1 cetlit rajta a számával és 1 üzivel h gondoljam át.Erre én elégettem.Eszembe sincs ilyenbe bele menni hát mi vagyok én?Most tök mocskosnak érzem magam mert nem merem elmondani a páromnak h milyen élményben volt részem.Szerintetek mondjam el neki vagy felejtsem el az egészet és ne szóljak neki erről?
Nekem is először az jutott eszembe,hogy ilyenek csak a filmekben vannak...
Nem tudom,milyen természetű a párod,lehet,ha elmondod mérges lesz,és nem hiszi el,hogy nem te kacérkodtál a pasassal
ha nem mondod el,és később jön rá(minden kiderül 1x),akkor meg rosszabb
2010. aug. 10. 06:52
22/27 anonim válasza:
Tiszta krimi.
2010. aug. 10. 07:06
23/27 anonim válasza:
Én elmondanám. Mondjuk az én párom olyan, hogy mindent megoszthatok vele, figyel rám, és segít is.
Nincs ebben semmi durva, aztán, ha később visszatalál valahogy a pasi, akkor meg az lesz a baj, hogy minek titkolóztál? (ha megtudja párod)
Ha ezért megharagszik rád, akkor magára vessen.
2010. aug. 10. 07:10
24/27 anonim válasza:
Nekem gyanus ez a tortent. Aki igazan gazdag nem visel vastag fuzokat, csak ha igazan arra szeretne felhivni a figyelmet, h o gazdag. Szerintem izlestelen is. Nagyon jo, h nemet mondtal neki, ki tudja milyen beteg ember. Igazabol, ha olyan jol szitualt es jokepu, szeretot barhol talalna, es nem kisgyerekes anyuka szemelyeben keresne.
Lehet egy pedofill allat volt, vagy szervkereskedo.En mar reg nem hiszek a mesekben. En normalis uton valaszthattam volna nagyon gazdag ferjet magamnak, de a ferjemet valasztottam szerelembol. Nekem o lett a mesem, normalis hetkoznapi elettel:-)
2010. aug. 10. 07:31
25/27 anonim válasza:
Mondd el:) Még büszke is lesz rád:)
2010. aug. 10. 08:54
26/27 anonim válasza:
Én nem mondanám el. A pasik ilyenre egész máskép reagálnak, haragudni fog, meglátod.
2010. aug. 10. 08:58
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Én sem hittem el hogy ilyen létezik azt meg végképp nem gondoltam h velem fog megtörténni.Az viszont tuti hogy nem kamu.Reggel elmondtam a páromnak.Először feszülten várta hogy mi lesz a vége.Majd megkönnyebbült.Mosolyogva meséltem el neki.Azt mondta hogy örül neki h ennyire szeretem de ha legközelebb előfordul a fickó akkor hívjam fel vagy őt vagy a rendőrséget mert megmutattam neki azt amit írtatok.És ő is és én is belátom hogy nem egészséges hogy így leszólítson valaki.Ja a filmet nem láttam...És köszi hogy belinkelted....Örülök hogy válaszoltatok és tanácsot adtatok köszönöm szépen....És a sok biztatást is nagyon kedvesek vagytok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!