Mit csináljak a volt férjemmel es az új párjával?
Van egy közös 10 éves lányunk. 120km-rel lakunk távolabb. Kértem a volt férjem h idén elösször segitsen be az évkezdésbe adjon több pénzt. Fel háborodas után azt mondta megveszi ami kell. Mondtam akkor ruhákat vegyen neki.
A ruhák most az őszi szünetbe értek ide. Mind egy mérettel kisebb ami méretbe jó az nagyon nyárias.
Leirtam h mekkora méretet hord a gyermek.
Jeleztem neki h mivel oktober végére értek ide a ruhák nem jók,ami szezonálisabb az meg kicsi. Hát ő nem tehet róla h a nyár óta egy méretet nőtt a gyerek(nem igy van) de ne követelözzek hozza haza a gyereket akkor hoz ruhát is neki.
Tegnap este hozta haza a lányunkat. Sírt h ne kelljen felvennie a ruhákat amiket az apja barátnője adott. Mindegyik r.ibancos. Miniruha csipke bolero mélyen dekoltált puloverek. Olyan téli kabát amiből kinn a gyerek egész dereka.
Mondta a lány hogy szólt hogy neki nem tetszenek a ruhák nem kéri.
Szóltam a volt férjemnek ez miatt. A gyerek örüljön hogy kap vmit nem ugy kell öltöznie mint egy dedósnak a barátnője is megmondta h gáz hogy melegitő v farmerbe jár mindenhova.
Pénzt nem akar adni hogy vehessek normális ruhát a gyereknek.
Én a covid miatt fele annyit keresek. Jó lenne többet adna.
Egyáltalán nem sok a keresete ha emellett albérletben él,rezsit fizet akkor a saját fenntartására éppen jut,de állandó plusz dolgokra nem.
Nem hiszem,hogy ebből az összegből ő nagy lábon élne!Ha meg nem él nagy lábon, akkor sajnos a gyerekre sem jut több.
A barátnője 20on éves vékony alacsony nő. Talált pár olyan ruhát ami jó a gyerekre is.
Lányom alig alacsonyabb nála kg-ra az is lehet egyformák nem tudom.
Ők ketten vannak egy albérletre amelett a cég ad neki albérlet támogatást is. Gyerekért évi 3 jobb esetben 4 alkalommal jön tehát annyit nem tankol el.
170-220 ezer közt 4 éve keresett. Azóta ott is volt fizetés emelés. A 170 ezer a minimum volt amit megkapott anno 3 müszak túlora attól függ h jöttek ki a hetek.
Én egyedül vagyok albérletre. Ráadásul sajnos egyelőre fél fizetéssel. Baromi nehéz igy. Most kértem elösször segitséget tőle és idegesít h ennyit sem tudott segiteni. Még én követelözök szerinte.
Na mind1. Ha nem sikerül másodállást találnom akkor januárba elvileg vissza állunk remélem. És nem leszek rászorulva a nagy semmire tőle
Elváltam, de attól a perctől kezdve soha nem hívogattam a volt férjem, semmilyen címen.
Ha kevés volt valamiért a pénz, akkor elmentem - főiskolai diplomával - hétvégén valamilyen alkalmi munkára, de a volt férjtől soha!
Én sajnos nagyon önérzetes vagyok és a gyerekemet is így neveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!