Mit csináljak a volt férjemmel es az új párjával?
Van egy közös 10 éves lányunk. 120km-rel lakunk távolabb. Kértem a volt férjem h idén elösször segitsen be az évkezdésbe adjon több pénzt. Fel háborodas után azt mondta megveszi ami kell. Mondtam akkor ruhákat vegyen neki.
A ruhák most az őszi szünetbe értek ide. Mind egy mérettel kisebb ami méretbe jó az nagyon nyárias.
Leirtam h mekkora méretet hord a gyermek.
Jeleztem neki h mivel oktober végére értek ide a ruhák nem jók,ami szezonálisabb az meg kicsi. Hát ő nem tehet róla h a nyár óta egy méretet nőtt a gyerek(nem igy van) de ne követelözzek hozza haza a gyereket akkor hoz ruhát is neki.
Tegnap este hozta haza a lányunkat. Sírt h ne kelljen felvennie a ruhákat amiket az apja barátnője adott. Mindegyik r.ibancos. Miniruha csipke bolero mélyen dekoltált puloverek. Olyan téli kabát amiből kinn a gyerek egész dereka.
Mondta a lány hogy szólt hogy neki nem tetszenek a ruhák nem kéri.
Szóltam a volt férjemnek ez miatt. A gyerek örüljön hogy kap vmit nem ugy kell öltöznie mint egy dedósnak a barátnője is megmondta h gáz hogy melegitő v farmerbe jár mindenhova.
Pénzt nem akar adni hogy vehessek normális ruhát a gyereknek.
Én a covid miatt fele annyit keresek. Jó lenne többet adna.
Azt a penzt ideadhatta volna neked..a barátnő meg ne vásárolgasson így minek ha nem jó a gyerekre? 20.000 ft meg nevetséges. Nem is ertem ezeket az osszeget bar egy múltkori kerdes utan is mindenki prüszkölt h mit keveslem. A masik szülő az idejéből ad többet alapnak kene lenni hogy apuka akkpr penzt ad tobbet.
Ha ennyire nem lehet vele beszélni kérj hivatalosan emelést.
15 Azért mert ezeket az összegeket az apuka bevétele alapján ítélik meg, nem hasra ütés szerűen. Lehet kevés a fizuja és tényleg ennyi jár belőle, nem kell làtatlanban elítélni.
Nah meg a másik mindenki szidja, pedig mint írja a kérdező, vett ruhákat már egyszer nemrégiben de azok kicsik lettek , után jött ez a barátnő cuccai nemjók incidens.
Szóval vett dolgokat,szànt rá pénzt, de sajnos nem jól alakultak a dolgok.
Többször leírtam exemnek hogy mekkora méretet hord meg hogy milyen típusú ruhára van szükség(melegitő poló farmer). De le ugatott h nem hülye tudja ő. A ruhákból csak a trikok lettek jók. De azt max pulcsi alá tudja felvenni. Amiket vett már akkor kicsik voltak amikor megvette nem a gyerek nőtt juniús ota egy méretet.
Amiket most kapott ruhákat azt nem vette a barátnő hanem a szekrénye mélyéről halászta ki neki. Lányom mondta hogy nem tetszik neki nem kell de ez van más csajszi örül ha kap vmit a fiuknak ez tetszik ez volt a válasz.
A fizetése alapján többet is adhatna mint 20 ezer. Mikor külön mentünk már akkor netto 170-220 között keresett. De kisírta a bíróságon hogy neki az mennyi benzin ha 2 hetente hozza-viszi a lányát ő csak 20 ezret tud fizetni. Bele egyeztem a 20 ezerbe mert fontosnak tartottam hogy a gyerek tudja normálisan tartani a kapcsolatot az apjával. Az első fél évbe 2 hetente tényleg le is vezette az utat. Aztán már elmaradozott. Dolgozik,program van stb... jó ha évente kb 3 alkalommal eljön. Már a gyerek is beletörödött h az apja alig ér rá.
Azért bosszant mert junius elején mikor szóltam hogy augusztusra utaljon többet akkor azt mondta hogy majd megveszi ő ugyis elviszi majd a gyereket juliusba vásárolnak. Nem jött érte. Augusztus elején szoltam neki hogy utaljon többet ruha kell a gyereknek. Hát majd ő vesz neki és elpostázza mert nem tud jönni ebbe a honapba a gyerekért. Leirtam mi kellene mekkora méret többször is. Mikor aug 20 után se ért ide a csomag elmentünk pepcoba venni pár dolgot. Most az őszi szünetre ide ért a ruha is. A ruhát lerakta gyereket elvitte. Mikor pakoltam ki láttam h ezek nem jók irtam ha hozza haza a gyereket vissza adom ha meg van a blokk talán ki tudja cserélni.
A válasz h megint követelőzök ő nem tehet róla h nyár óta ennyit nőtt a gyerek. De majd akkor szerez beki vmi ruhát.
Mennyivel egyszerübb lett volna ha mikor szólok egy 5-10 ezer ft-tal többet utal... ez nekem nem segitség ha kicsi ruhákat árulhatom párszáz ftért mert többért nem veszi meg senki meg olyan ruhákat adnak a gyereknek ami nem az ő korának való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!