Mit csináljak a volt férjemmel es az új párjával?
Van egy közös 10 éves lányunk. 120km-rel lakunk távolabb. Kértem a volt férjem h idén elösször segitsen be az évkezdésbe adjon több pénzt. Fel háborodas után azt mondta megveszi ami kell. Mondtam akkor ruhákat vegyen neki.
A ruhák most az őszi szünetbe értek ide. Mind egy mérettel kisebb ami méretbe jó az nagyon nyárias.
Leirtam h mekkora méretet hord a gyermek.
Jeleztem neki h mivel oktober végére értek ide a ruhák nem jók,ami szezonálisabb az meg kicsi. Hát ő nem tehet róla h a nyár óta egy méretet nőtt a gyerek(nem igy van) de ne követelözzek hozza haza a gyereket akkor hoz ruhát is neki.
Tegnap este hozta haza a lányunkat. Sírt h ne kelljen felvennie a ruhákat amiket az apja barátnője adott. Mindegyik r.ibancos. Miniruha csipke bolero mélyen dekoltált puloverek. Olyan téli kabát amiből kinn a gyerek egész dereka.
Mondta a lány hogy szólt hogy neki nem tetszenek a ruhák nem kéri.
Szóltam a volt férjemnek ez miatt. A gyerek örüljön hogy kap vmit nem ugy kell öltöznie mint egy dedósnak a barátnője is megmondta h gáz hogy melegitő v farmerbe jár mindenhova.
Pénzt nem akar adni hogy vehessek normális ruhát a gyereknek.
Én a covid miatt fele annyit keresek. Jó lenne többet adna.
20.000ft-ot fizet 4 éve.
Eddig elég is volt. Soha nem kértem tőle plusszba. De május ota fele annyit keresek mint elötte. A cég azt mondja jövőre ujra 8 órába leszünk bár kitudja. Néha tudok menni alkalmi munkara mellette. Keresek másik állást de eddig semmi.
Mondjuk a COVID miatt nem csak te keresel kevesebbet lehet ő is.
Nekem csak ott sántít a sztori,hogy az én 11 éves unokátesom el hal érte ha kap tőlem valami divatosabb felnőttesebb ruhát (nem kvsat de pl a csipke bolero alá egy sima egyszínű felsővel miért nem jó?
Melegítőben már nem jár iskolába egy ekkora gyerek,ne a csajra haragudj nem feltétlen rossz szándékkal adta a ruhákat .
Nincs olyan online piactér a közeledben, ahol el tudod adni a rossz méretű és nem tetsző ruhákat? Vehetnél az árán megfelelőt. És kérvényezhetnéd a gyerektartás megemelését is.
" én 11 éves unokátesom el hal érte ha kap tőlem valami divatosabb felnőttesebb ruhát "
Nem minden gyerek egyforma és nem érnek egyszerre.
Kislányom inkább sportosabb típus. Neki nem tetszenek ezek a ruhák amiket az exem barátnője adott.
Feltettem persze adok veszek csoportba a kicsi ruhákat amúgy rajtuk h újak van amelyiken cimke is van. Remélem el tudom adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!