Közlekedési balesetben halt már meg valakid, akinek a halálát a mai napig nem sikerült feldolgoznod?
Figyelt kérdés
Autóbaleset, motorbaleset, gázolás. Családtag, barát, barátnő.. Kérlek írj vmit, sokat segítenél!2010. aug. 9. 12:21
11/16 anonim válasza:
Én a barátomat veszítettem el, pont holnap lesz 2 éve;( Nem ő volt a hibás, nem vezetett hanem utas volt;(
12/16 anonim válasza:
Holnapután lesz két éve, hogy az egyik volt osztálytársamat veszítettük el. Elég nagy híre ment, mert az "apja" híres. Akkoriban már nem igazán voltunk barátok, pont a halála előtti napon nem is köszöntünk egymásnak az utcán, amikor szembe jött velem. Elég rossz volt, mert egyrészt nagyjából tőlünk egy utcányira történt, és még a csattanást is hallottuk, másrészt meg rossz volt látni a sok színészkedő kislányt és kisfiút, akik mára már nem is emlékeznek rá (rájuk, ketten voltak), valamint a csodálatos Bli*k is szétcincálta őket. Én nem voltam ott semelyik nyilvános észjátszáson, de minden hónap 11-én eszembe jut az eset.
13/16 anonim válasza:
Előző:
Szentendrei autóbaleset??:(((
15/16 anonim válasza:
autobalesetben halt meg a szerelmem 98ban, 29 évesen. nem ő vezetett. aki vezetett túlélte.
16/16 anonim válasza:
Nekem egy volt kolléganőm halt meg 24 évesen balesetben. Nem ő vezetett. Nagyon rossz volt, mert egy életvidám fiatal lány volt. A legnagyobb szörnyűség, hogy az ő unokatestvére kb. a balesetük előtt halt meg 1 héttel szintén autóbalesetben (17-18 éves srác volt). Kolléganőmék az ő temetéséről tartottak hazafelé, amikor a baleset történt.
Bár nem voltunk közeli barátok, de jóban voltunk és a mai napig eszembe szokott jutni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!