10. hónap fordulóra ez jó meglepi lenne a páromnak?
25 évesek vagyunk,ma van 10 hónapja hogy összejöttünk,azóta már együtt élünk vettünk házat.Előző házasságomból van egy fiam akit közösen nevelünk.Szeretnék ma neki meglepit.Szereti a pezsgőt gondoltam veszek ma estére,én nem iszok ezért nem tudom milyet vegyek,olyan kellene amit én is megtudnák inni,sose ittam még(nem szeretem az izét semmilyen alkoholnak),meg veszek valamilyen finom bombont.aztán este kicsit összebújunk.
Szerintetek jó ötlet,tetszene neki?
25/N
Szerintem is jó ötlet, bár én a bonbont mellőzném, csak a pezsgő meg egy szerelmes 'képeslap'.
Ha nem szereted az alkoholt, de mégis pezsit szeretnél, akkor a BB-nek van egy átlátszó üveges pezsije (nem tudom sajnos milyen fajta) de fehér a teteje és átlátszó az üvege. Annak szerintem nem annyira hasonlít a pezsgőre az íze, de isteni finom!
Sok sikert.
Mi is ünnepeltük a hónapfordulóinkat (4éve vagyunk együtt).
Vegyél Voilà pezsgőt, gyümölcsös ízű és kifejezetten finom (pedig én sem szeretem a pezsgőt)
ma 14:14
6 éve élünk együtt a párommal, 24 vagyok. Soha, még a legelején sem ünnepeltük a hónapfordulót. Ha meg valamihez kötni kell egy romantikázós estét...úgy nem az igazi, ezeknek spontán kell jönniük, nem pedig, ma van 1 éve 3 hónapja és 21 napja, hogy összejöttünk, dejó ünnepeljünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!