Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10. hónap fordulóra ez jó...

10. hónap fordulóra ez jó meglepi lenne a páromnak?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk,ma van 10 hónapja hogy összejöttünk,azóta már együtt élünk vettünk házat.Előző házasságomból van egy fiam akit közösen nevelünk.Szeretnék ma neki meglepit.Szereti a pezsgőt gondoltam veszek ma estére,én nem iszok ezért nem tudom milyet vegyek,olyan kellene amit én is megtudnák inni,sose ittam még(nem szeretem az izét semmilyen alkoholnak),meg veszek valamilyen finom bombont.aztán este kicsit összebújunk.

Szerintetek jó ötlet,tetszene neki?

25/N

2010. aug. 9. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
jo otlet...de csillagos egboltu ejszakan egy seta..az olyan szep
2010. aug. 9. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet, bár én a bonbont mellőzném, csak a pezsgő meg egy szerelmes 'képeslap'.

Ha nem szereted az alkoholt, de mégis pezsit szeretnél, akkor a BB-nek van egy átlátszó üveges pezsije (nem tudom sajnos milyen fajta) de fehér a teteje és átlátszó az üvege. Annak szerintem nem annyira hasonlít a pezsgőre az íze, de isteni finom!

Sok sikert.

2010. aug. 9. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Pezsgő és eper az nagyon jó együtt a bonbon nem olyan jó
2010. aug. 9. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Hónapforduló? Nálam, ha egy pasi hónapfordulót ünnepelgetne, azt hinném nem tervez velem olyan hosszú távra, hogy csak az évfordulókat ünnepeljük...
2010. aug. 9. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet, mindenképpen az édes pezsgőt ajánlom, BB Spumante, vagy Törley Charmant Doux (feketecímkés Törley :))

[link]

[link]

2010. aug. 9. 14:02
 6/10 A kérdező kommentje:
kedves 12.57 válaszadó.a párom elhiheted hosszú távra tervez,mivel most vettünk közösen egy házat.Ez a hónapforduló meg egy kis gesztus mind kettőnk részéről.A szürke hétköznapokból egy kis "romantika".Nem tudom mennyi idős vagy.De minek mást lefujogni?!
2010. aug. 9. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi is ünnepeltük a hónapfordulóinkat (4éve vagyunk együtt).

Vegyél Voilà pezsgőt, gyümölcsös ízű és kifejezetten finom (pedig én sem szeretem a pezsgőt)

2010. aug. 9. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 14:14

6 éve élünk együtt a párommal, 24 vagyok. Soha, még a legelején sem ünnepeltük a hónapfordulót. Ha meg valamihez kötni kell egy romantikázós estét...úgy nem az igazi, ezeknek spontán kell jönniük, nem pedig, ma van 1 éve 3 hónapja és 21 napja, hogy összejöttünk, dejó ünnepeljünk :D

2010. aug. 9. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem önts a pezsgőhöz energiaitalt, akkor nem lesz olyan rossz íze. én sem szeretem a pezsgőt, de energiával itatja magát.
2010. aug. 9. 16:30
 10/10 A kérdező kommentje:
szerintem mindenkinek a saját döntése hogy "ünnepel"e hónap fordulót."Nekünk" van gyerekünk így a spontán romantika nemigazán jön csak úgy,kicsit azért kell készülni rá.....
2010. aug. 10. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!