Az idősebbek 60-70 évesek miért csinálnak úgy, mintha nekik lenne a világon a legrosszabb? Pl: Itt fáj ott fáj, nekem nincs "pízem"
Én tisztelek minden idős embert de sokszor felmegy bennem tőlük a pumpa!
Orvosnál:munkahelyről szaladok át vénasszony bemegy előttem mert ő siet!Könyörgöm! Hova? Még több óra múlva is a váróban vagy a városban beszélget!
Bejön a munkahelyemre (bank) és elkezd sírni a 70-80 éves nénike hogy neki milyen milyen rossz mert ő cukorbeteg és hogy lehet így élni.Válaszolok neki,hogy a rokonságomban huszonévesek cukorbetegek úgyhogy ne kábítson már.De csak mondja,hogy ő gyógyszert szed rá.Válaszolok neki hogy a rokon szúrja magát(inzulin) De még akkor is neki a rosszabb.stb,stb..... meg még sorolhatnám.....
Sajnos a legtöbb idős embernek nincs más dolga minthogy elpanaszolja hogy neki 70 évesen hol fáj.De arra nem figyelnek,hogy a fiatalabbaknak is fáj,lehet hogy jobban.
Amikor ők voltak fiatalok nem volt ennyi betegség meg nem ilyen fiatal korban és szokatlan neki hogy nem egészségesek.
Egyáltalán nem gúnyolódni szerettem volna velük a kérdésemmel, de konkrét esetben egy 58 éves 80 ezer ft-os nyugdíjból élő nőről van szó. MÉG együtt lakunk, rezsi 1/3-át fizeti, és nem magamnak okozom a lelkiismerret furdalást, mivel tudom, hogy a tőlem telhetőt megteszem.
Betegséggel kapcsolatban, 24 éves korom óta rendszeresen 160-as a pulzusom, majdcsak hogynem infarktus szélén állok olykor olykor, amit persze sose reklámozom, az Ő érdeke miatt. Nem akarom, hogy miattam idegeskedjen.
Ha észrevettétek, mindenki a nénikről ír. Férfiról senki. Egyszerű a képlet, ez valamilyen "késői hiszti" nevű betegség, amikor már nem tudnak magukkal mit kezdeni, de mindenképpen a világ és a szerencsétlen emberek tudtára kell adni, hogy nekik mennyire rossz. Érdekes, a férfiaknak miért nem rossz? Talán már kihaltak szegények a nénik mellől? :-)
Nagyon jól árnyalja ezt az egészet egy múltkori eset, ami Szekszárdon történt. A néni a főúton lévő zebrához ért, járókerettel, eléggé lassan, betegesen ment. Amikor zöld lett, CSUKLÓBÓL!!! felemelte a járókeretet és átviharzott a zebrán, gyorsabban átért, mint én. Utána lerakta és battyogott tovább a -2km/h tempóban.
Szóval a legtöbb csak rinyál, nem tud már hova menni meg mit kezdeni magával. Ami rosszabb, hogy sok még ezeknek a tetejében rosszindulatú pletykákkal tölti a szürke napjait, az én családomban sok feszültség volt evégett.
ennyi tudatlan, intoleráns b.rmot. tisztelet a kivételnek. az itt hozzászólók (főként fiatalok) nem kell aggódjanak, ők már meg sem fogják élni a nyugdíjaskort, mert felemelik, és mert annyira túlhajtjuk magunkat huszon-negyvenes éveinkben.
ezzel az erővel minden korosztályból ki lehetne venni egy idegesítő tulajdonságot és itt halálba siránkozni miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!