Tegnap meghalt az apukám. Már 2 éve nem láttam,hónapok óta nem beszéltünk.
Anyával kiskoromban elváltak. Sajnos sokat ivott,soha nem foglalkozott velem. Az ivászata miatt mindig gondok voltak,anya mellett mindig női voltak.
Szóval meghalt,de semmit sem érzek. Mármint nyilván megérintett, de nem tudok sírni és átélni,elképzelni sem. Ma is csak tanultam az egyetemre és nem tudtam gondolkodni a dolgom.
Ez mitől lehet? Attól,hogy igazán sosem volt velem?
Így van. Idegen számodra. Nem egyedi eset. Az szokott még lenni, hogy az igazán nagy köcsögök a családból szintén nem váltanak ki semmi reakciót (inkább megkönnyebbülést), ha kipurcannak.
2020. okt. 21. 20:22
2/19 anonim válasza:
Ez tök normális érzés amit érzel. Hiába a biológiai Apád, egy idegen mégis! Ha nem keresett, nem törődött veled soha, akkor nem is kerültél hozzá közel. Nem volt kapcsolat, egy idegen sajnos. Amúgy részvétem.
2020. okt. 21. 20:24
3/19 anonim válasza:
Ezért ne érezd rosszul magad. Aki így nőtt fel az tudja miért van ez.
Nem kell a csak az apád volt szöveg...
Amikor csak a gyereke voltál.. ő felnőttként hozott egy döntést...ezt te is megteheted.
Nem kell vele foglalkozni.
Innentől már csak még könnyebb lesz.
2020. okt. 21. 20:25
4/19 anonim válasza:
Ha nem volt köztetek szoros kötelék, akkor ezen nincsen semmi meglepő. Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Az enyém még tavasszal halt meg hosszabb betegségben, minden nap vele voltam amennyit csak lehetett, de utána mégis erősnek kellett mutatkoznom anyukám miatt, aztán ez úgy hozta is magával hogy nem estem depresszióba, én is épp egyetem utolsó félévében voltam, szóval össze kellett kapnom magam, még ha nem is volt túl egyszerű.
26/F
2020. okt. 21. 20:30
5/19 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit, amikor az apám meghalt. Még a temetésére sem mentem el.
Ez tök normális ilyen esetben.
Néha még eszembe jut, de csak dühöt érzek, amiért tönkre tette az Anyám életét.
2020. okt. 21. 20:32
6/19 anonim válasza:
Nem csoda,hogy nem érzel semmit.
2020. okt. 21. 20:35
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Mert nagyon rosszul érzem magam emiatt,hogy nem érzek semmi komolyanbat :(
2020. okt. 21. 20:35
8/19 anonim válasza:
Szerintem ez normális érzés. Ez van, ö nem vett részt az életedben, ivott, stb, a piát meg a nöket választotta a családja helyett annó. Te meg most nem érzel semmi különöset, szerintem ez normális. Lehet majd késöbb érzel valamit, esetleg évek múlva, de szerintem az is csak sajnálat lesz azért, hogy nem sikerült megismerni jobban, hiába az ö hibája, akkoris.
2020. okt. 21. 20:44
9/19 anonim válasza:
Figyu neken szülinapomkor idén halt meg sőt én " bevonzottam" mert előtte való este gondoltam rá mi van ha... Másnap jött a telefon. Igazából engem csak az bánt, hogy miért nem törődött velem mi rosszat tettem. De tudom semmit...
2020. okt. 21. 21:27
10/19 anonim válasza:
Nem elvárás hangos zokogásban kitörni, mindenki máshogy dolgozza fel ezt. Az várható, hogy a közeljövőben többet fogsz gondolkodni rajta, meg majd latolgatod, hogy lehetett volna-e másképp vagy esetleg felelevenednek a negatív emlékek. De 'senki sem önszántából hülye' - mondják a bölcsek, minden kudarcnak és szerencsétlen életnek van oka, gyökere. Szerintem csak fogadd el az érzéseidet, mikor mi jön - közöny, düh, akármi, aztán az idő segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!