Azért az dúrva hogy a családból senki sem szeret csak a 10éves fiam nem?
Szerintetek is? A szüleim eldobtak. A nagylányom utál mert nem vagyok olyan anyuka mint a többi. Nincs jó munka helyem nincs jogsim. A férjem külföldön van ő jobban szeret ott lenni. Már augusztus óta haza sem jött. Barátaim nincsenek. Egész na az öngyilkosság jár a fejemben de míg a fiam kicsi addig nem szabad.
Nem kell válasz csak ki kelett írnom magamból.
így ír Thomas Mann:
"és Tonio mégis boldog volt. Mert a boldogság, mondotta önmagának, nem abban van, hogy az embert szeretik, az csak undorral vegyes kielégülése a hiúságnak.
Boldogság az, ha az ember szeret, és holmi apró, fortélyos közeledésekkel lopja meg szerelme tárgyát.
És lelkében felírta ezt a gondolatot, teljesen átgondolta és gyökeréig átérezte"
"A szüleim eldobtak."
ez nem feltétlenül téged minősít
"A nagylányom utál mert nem vagyok olyan anyuka mint a többi."
milyen a többi? olyanok akik mindent megengednek? olyan ne is legyél
"A férjem külföldön van ő jobban szeret ott lenni. Már augusztus óta haza sem jött. "
az mondjuk minimum gyanús, júliusban nem voltak korlátozások utazásban. ti miért nem mentek ki?
"Barátaim nincsenek."
nagynéném is ilyen, férjhez ment egy távolabbi városba, ahol a férjén kívül senkit sem ismert, barátokat nehezen szerez, elég zárkózott.
"Egész na az öngyilkosság jár a fejemben de míg a fiam kicsi addig nem szabad."
ha megnő se az öngyilkosság lenne a legjobb megoldás. pszichológust keress fel, sztkban ingyenes is van
Ne akarj mindent egyszerre. Felsoroltál egy csomó nagy problémát, amin nem két perc változtatni. Először csak apróbb dolgokkal próbálj meg érvényesülni, amik adnak egy kis önbizalmat. A többi már jönni fog magától.
Ha mégis írnál konkrétumokat, akkor talán tudnánk segíteni. Nem szidalmazni, mert bárki kerülhet ilyen helyzetbe, hogy minden viharfelhő a feje körül van.
10 éve kijár/ kint él a férjed és a 10 év alatt 1x nem tudtatok kimenni hozzá x napra?
🤦♀️ Te egy palimadár vagy. Szerintem ő vígan éli életét a 2.családdal,barátnővel akárkivel.
Ha neki a családja a gyerekei nem az élet amiért érdemes hazajönnie x időnkét vagy maga mellett tudni titeket.. Az minden csak nem család, se nem házasság.
Ezen gondolkozz el.
A lányod gondolom épp tini korban van, ilyenkor mindenkit utálnak. 🤷♀️ Ha pedig azért "utál" mert épp nem vagy olyan engedékeny, nem veszel meg akármit amit kifos a száján.. Nos ez az élet rendje.
Ha viszont rátelepszel.. Azt hagyd abba. Az anyja vagy nem a barátnője, nem az ő dolga téged rendbe szedni mentálisan.
A mai világban örülni kell haazember megtudja tartani az állását.
Nincsenek barátaid. Tegyél érte. Valószínűleg mert ordít rólad az önsajnálat.
Nézd a lányod kamasz és ezt látja:
Anya egy lúzer, mert hagyja hogy lekvárt csináljanak belőle, más szóval hagyja hogy kapcarongyként kezelje a férje és azt is hagyja hogy én lekezeljem (innentől kezdve nem tud komolyan venni)
Nem élvezi az életet, folyton depis (ezt sok ember nem bírja elviselni).
Nincs olyan munkahelye amit szeret, nem törekszik semmire, barátja sincs de sajnáltatni magát az tud.
Szerintem ezeket gondolhatja. Miért nem tanulsz ki egy szakmát, miért nem váltasz munkahelyet, miért nem jársz el csoportos dolgokra barátokat szerezni, miért elégszel meg annyival, hogy majd ha felnő a gyerek öngyilkos leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!