Normális, ha a húgom ilyeneket csinál még 17 évesen is?
Rajong az ilyen tucat tinisztárokért, elhívja a barátnőit és olyankor folyton vihognak, meg körmöt festenek, sminkelnek stb, mint a 13 évesek, ezenkívül táncol, meg ugrál a max hangerőre kapcsolt Jonas Brothers számokra..
Ráadásul folyton nyávog, mint valami kisgyerek, meg sikít, ha bemegyek a szobájába. Szerintem sosem fog felnőni, ez normális viselkedés?
Hát, a többi 17 éves lány nem ilyen :) Mármint én is csak 16 vagyok, de már rég kinőttem az ilyeneket ^^ Sőt, szerintem az ilyenekbe bele se merültem, mivel nekem is bátyám van, és kölyökkorban is jobban értékeltem a kocsikat mint a barbi babákat.
Előbb utóbb biztos megváltozik, ha majd eljön neki a nagy Ő, és akkor kénytelen lesz változtatni a viselkedésén.
Amugy testileg normálisan fejlett? Mármint néz úgy ki mint egy 17 éves? Mert nekem az a tapasztalatom, (osztáytárs stb.) hogy aki testileg is fejletlen, azok viselkednek ilyen gyerekesen.
Az a vélemény is igaz, hogy a társaság is formálja az embert. Ha a barátnői is így viselkednek, akkor kénytelen ő is ezt tenni, nehogy kilógjon a sorból.
Hát vagy nem az hogy kénytelen, egyszerűen ezt szokta meg, ez a normális. Nem igazán lát mást. Más társaságban új dolgokra lesz lehetősége nyitni. Nem emlékszem már, hogy én milyen voltam, de szerintem mikor a gyerekek elkezdenek mással foglalkozni az is azért van, mert a többiektől látja, és érdekli, mert új dolog. De addig nem érdekli semmi új, amíg egy hozzá közelállótól nem látja.
Lehet hogy pont mert jól tanul szabadidejében szüksége van a hülyeségre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!