Miért csinál ilyeneket a faterom?
Figyelt kérdés
munka után elszokott járni sörözni a haverjaival,ez még nem is olyan nagy baj,de amikor hazajön beszed gyógyszert,mert magas a vérnyomása,és olyankor fura dolgokat csinál.például felkel az éjszaka közepén és wc-re akar menni,de a bejárati ajtón akar kimenni,meg volt már olyan is,hogy anyu az erkélyről hozta vissza,és amikor megkérdeztük,hogy mit csinálsz?azt mondta semmit. elég ijesztő ez betegség vagy minek nevezzük szaknyelven?2010. okt. 30. 09:23
1/8 anonim válasza:
Ez nem betegség, apukád alkoholra szed gyógyszert... Gratulálok neki, szépen kicsinálja magát. Javaslom, hogy keressetek fel egy pszichológust, vagy tanácsadót, mert lelki eredetű okai is lehetnek.
2/8 anonim válasza:
amíg nem tudjátok rávenni a pia elhagyására, addig zárjátok valahogy a bejárati ajtót és az erkélyajtót is, talán a házban nem tud akkora nagy kárt okozni magában...
3/8 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam,de elég régi módiak a szüleim,én már nem élek velük 25 vagyok van 2 kisebb testvérem ők szokták mesélni,anyu is inkább nevetve szokta mesélni,de ez egyáltalán nem vicces,annyira ismerem őt,hogy nem megy el dokihoz,régen ő bokszolt,és hát ettől gondolom kissé fura lett,még mindig 20 évesnek képzeli magát erős alkat amúgy,más már lehet feldobta volna talpát,de ő másnap olyan,mintha semmi nem történt volna,na ilyen embert vigyetek el dokihoz.
2010. okt. 30. 09:51
4/8 anonim válasza:
Azért,mert piára vesz be gyogyót. :|
Szoktassátok le
5/8 anonim válasza:
Milyen időközönként kell a gyógyszert szednie? Ha csak napi 1 szem, akkor próbáljátok rávenni, hogy ne este vegye be, közvetlenül az alkoholra. Inkább másik napszakban, mondjuk reggel, hátha másképpen hat rá. Tudom, hogy hülyeség, de ha ő és anyukád így áll hozzá a dologhoz, akkor úgysem tudod orvoshoz cipelni. Inkább valami hasonló megoldást kell keresned.
6/8 anonim válasza:
A magas vernyomasra kezelo gyogyszert mindig reggel kell beszedni.
7/8 A kérdező kommentje:
többfélét szed,nem tudom pontosan lehet altatót is.
hajnalban kel akkor megy melóba,de már korán reggel egymás után szívja a cigiket.másnap amikor mondják neki anyuék,hogy mit csinált az éjjel,azt mondja"Persze persze hogyne"
2010. okt. 30. 10:48
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarja elhinni, szerezzetek be egy kamerát és vegyétek fel mikor ilyen epizódja van. Ha csak éjjel, ivás után van ilyen, akkor csakis a pia tehet róla. Ha napközben is előfordul, akkor lenne nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!