Velem van a baj, hogy ezt nem nézem jó szemmel?
Hú, kérdező, nem irigyellek, hogy ez most bukott csak ki:(
Nálunk már együtt járásunk alatt így volt, és az volt a fura, a páromnak ez így volt természetes (mellesleg szép fizuja van, de ott is volt egy léhűtő tesó, csak ott lánytesó). Átlag havi 70-80 ezer ezért a szülőknek ment, akiknek szintén nem volt rossz a nyugdíjuk, csak hát ugye a lánytesó... (mi külön éltünk egy bérelt lakásban a párommal).
Én mondjuk ultimátumot adtam, hogy ehhez nem fogok egy életen át asszisztálni, tehát gondolja át. Mellettünk (kettőnk kapcsolata mellett) döntött. (Azóta már házasok vagyunk, családja utál, mint a szart, de amúgy sincs semmi kapcsolatunk velük, hát ez van).
De ez most rajtad nem segít. Viszont jól írta itt valaki, addig ne vállalj gyereket. Most gondolj bele, az a pénz mehetne a gyerek egyetemi alapjába is, vagy Nektek egy nyugdíj előtakarékossági dologba is, vagy egyáltalán, miért Te mondjál le mondjuk egy jobb nyaralásról a férjed tesója miatt?
A szüleit pedig ne sajnáld, ez az ő meccsük az idióta gyerekükkel. Majd ha a férjed nem pénzeli őket, akkor ráncba szedik a másik fiukat. Könnyű más f...szával verni a csalánt.
Én baromi jószívű és adakozó vagyok (itt is sikerült egy pár embernek palira venniük) de ennyire hülye még én sem lennék.
Nem mondom, hogy válj el, de ígérd be, mert egy ilyen férjjel és családdal nem szabad gyereket vállalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!