A párommal 7 éve vagyunk együtt. Van kettö gyerekünk, elég sokat dolgozik, de ha itthol van csak fekszik. Most mit csináljak, nézzem ahogy fekszik egész nap?
Szia!
Mintha rólunk írtál volna,csak mi 9 éve vagyunk együtt és 7 éve vagyunk házasok
Én nem bánom,ha pihen,hiszen 2 helyen dolgozik,hogy én 2 évig itthon tudjak maradni a picivel...
Neki az sem gond,ha csak hármasban megyünk el valahova,de ha itthon van,akkor mindenképpen megy mindenki:)
Az én férjem csak akkor lett apja a fiúknak,amikor már jártak,előtte nem tudott velük mit kezdeni,most már nyugodt szívvel itthon hagyom őket rá,ha dolgom van,már barátnős programokra is eljárok.
Szerintem majd nálatok is kialakul...
erőltetni nem lehet,mert attól csak mérgesek,idegesek lesznek
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57
Kedves feltehetően férfi! :-D
Én csak annyit jegyeznék meg, hogy a gyerekeim előtt jópár évet végigdolgoztam 3 különböző munkahelyen, ilyen-olyan főnökök alatt. De ami mindhárom helyet jellemezte, az a feszített munkatempó, rengeteg fejszámolás, komoly határidők, normális és idióta ügyfelek, üzletfelek.
Sokszor hajnalban kezdtem és éjfélre estem haza.
DE! Állítom, esküszöm, hogy EGYSZER SEM lógott annyira a belem estére, mint most, itthon, a gyerekekkel (kettő van)eltöltött napok után.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy egy otthon a seggét meresztő anya maga osztja be az idejét. Még a sz@rásra is max. 3 percem van, úgy, hogy közben az ölemben ül az egyik gyerek, és azon jár az agyam, hogy közben a másik addig pl. ne nyúljon a konnektorba.
Egy férfi a melóhelyén létrehoz, produkál, ezért megkapja az elismerést. Addig az otthon ücsörgő asszony felmos, elpakol, majd fél óra múlva elölről kezdheti az egészet, mert rögtön tönkrevágják a munkáját - mókuskerék.
Nem tudom, melyik kőműves bírná évekig, hogy pl. felhúz egy falat, jó érzéssel, dolga végeztével elégedetten leül megebédelni, de közben jön egy dózer, és kőművesünk elölről kezdheti az egészet... Ezt csinálja otthon egy nő nap mint nap. Elpakolok, jön utánam a gyerek és kipakol.
És amíg apuci értelmes felnőtt társaságban van egész nap, addig anyuci gügyög a gyerekekkel, és semmitmondó témákról beszélget más anyukákkal a játszótéren.
Ha ennyire nem fárasztó a gyereknevelé, akkor apuci a ledolgozott hét után miért fekszik egész nap, és miért nem a saját gyerekeivel foglalkozik -nyilván azért, mert azt is ugyanolyan fárasztónak találja.
Kedves kérdező!
itthol= itthon.Így szépen magyarul.
Szerencsére nálunk nincs ilyen probléma. Az én férjem is sokat dolgozik, és van, hogy hazaér és azonnal lefekszik aludni. De mi ezt megbeszéltük, hogy segítjük egymást, hazaér lefekszik mondjuk egy órára, utána játszik a gyerekekkel, vagy leviszi őket a játszótérre vagy stb, én addig ha el kell mennem elintézni valamit elmegyek. És persze próbálok sok közös programot szervezni, ami mind a kettőnknek jó.
De ezt meg kell beszélni! Hogy te mit szeretnél, ő mit szeretne, és nagyon sok türelem kell hozzá, mert nem megy egyik napról a másikra.
Kitartás, és beszéljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!