Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Férjnél vagyok és gyerekünk van. De a férjem elhanyagol, havonta egyszer vagyunk "úgy" együtt, pedig a gyerek mellett van rá idő és este is. Legyek hűtlen?
1: Szexi cuccban elé libbenni, kezedben egy tejszínhabos flaska...! "Próbáljuk most másként!" felkiáltással.
2: A gépen a videófájlokat csekkolni! (na ezért a férfitársaim megölnek...)
3: A másik férfi nem férfi hanem egy KAN! Trófea kell neki hogy igazolja hogy még képes hódítani... Ráadásul nem is egy független erős nőt vesz célba hanem egy kapcsolatban élőt aki bizonytalan magában FÚJ!
Egy férfi lehet fáradt DE a SZEXre SOHA!
nem, ne légy hűtlen.
mond meg neki eztígy konkrétan, h te kívánod a szexet, és tudsz eleget pihenni ígyis. mond neki, h ezígy nem állapot h ő folyamatosan kerüli a helyzetet, kérdezd meg mitől van ez, és mond neki h változtasson lehetőleg, mert ezígy nemleszjó.
Az, hogy a férjed is kívánja az együttlétet, talán neked is "újítani" kellene...
Talán túl sokszor lát otthoni ruhákban, amelyek nem túl csábítóak (vedlett otthonka?... foltos póló?... konyhaszagú szabadidőruha?)...
Sajnos, ezeket az apróságokat sok nő nem veszi észre, szép lassan természetessé válik neki, de a férje egész nap csinos, ápolt nők között dolgozik, ő észreveszi a különbséget. :-[
Sokan a gyerek megszületése után "apának" és "anyának" szólítják egymást, ezzel észrevétlenül ledegradálják a párjukat, hiszen ki akarna az anyjával vagy az apjával szexelni?!
Sokan a párjuk előtt szőrtelenítenek, fürdenek, W.C.-nek... Ez rettenetesen kiábrándító!!!
Én 33 éve élek boldog házasságban a férjemmel : SOHA nem látta, hogyan szőrtelenítem a lábam vagy a hónaljam, mert ez nem őrá tartozik, csak a végeredmény! :D
SOHA nem látta, hogyan festem a hajam, SOHA nem W.C.-tem előtte és neki is természetes, hogy bezárja a fürdőszoba ajtaját, én sem szeretném látni, amikor kimossa a fülét...
Itthonra mindig csinos, tiszta ruhát veszek fel!!!
SOHA nem szólítottuk egymást "apának" ill. "anyának", ez a gyerekek kiváltsága, mi egymást pont úgy szólítjuk (keresztnevünkön!), ahogy 33 évvel ezelőtt...
Esténként, mikor a gyerekek lefekszenek, bármikor lehet egy "romantikus estét" rendezni kettőnknek : gyertyafényes vacsora, finom ital, kellemes zene, lazító beszélgetés, összebújás...
Vezényszóra és felszólításra nem lehet szeretkezni!!!
Ha a férjedet kérdőre vonod, azzal az önbizalmát is csökkented, mégúgysem fog kezdeményezni!
A másik pasi is csak addig várja az alkalmat, amíg számára újdonság a dolog, hamarosan ki fog derülni, hogy mégis kibékült a feleségével (nem is volt közöttük baj, csak behazudta egy dugás reményében)...
Próbáld inkább a saját házasságodat rendbe hozni, mint megcsalni a férjedet és ezzel akár a házasságodat is felrúgni, a gyerekeid életét tönkretenni... :-[
mondd meg neki, hiányzik, kívánod, szükséged van a szexre, és kérdezz rá, hogy neki mért elég havonta egyszer..mert azért ez egy pasinál elég furcsa, pláne ha ő is fiatal, veled egykorú..egyik este bízd a szüleidre vagy ismerősre a gyereket, legyen egy romantikus éjszakátok (szexi cuccal egyet értek), ha ezt nem értékeli, akkor nem tudom mit tehetnél...
nem akarok rád ijeszteni, vagy ilyesmi, de mi van ha ő csal meg téged, és ezért nem akarja?
remélem tudtam valamennyit segíteni
Nagyon jó, amiket a 33 éve házasságban élő nő írt. Egyszer egy másik kérdésnél én is felvetettem, hogy talán nem kéne egymás előtt fürdeni, orrot piszkálni, böfögni stb. de iszonyatosan lehurrogtak, hogy így intim, meghitt a kapcsolat. Hát én inkább Veled értek egyet...
AZONBAN én úgy látom, egyáltalán nem biztos, hogy a Kérdező a hibás! A szexi ruhát éppen meg lehet próbálni, de nekem mondjuk sértené a büszkeségem, ha "alapból" nem kellenék neki, csak sztriptíztáncosnőnek öltözve. Meg aztán, ha működik is egyszer, rendszeresen fog-e?
Rohadt egy dolog ez a számítógépes játék, gyűlölöm! Annyi ilyen sztorit lehet hallani. De én is megnézném egyszer, ha nincs otthon, hogy ugyan miket csinál a gépen... Habár lehet, hogy tényleg csak játszik, és már függő. Leráz, hogy kezdődik valami jó film????? Úristen! Mondd azt, hogy vegyétek fel videóval! Na erre mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!