Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Férjnél vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Férjnél vagyok és gyerekünk van. De a férjem elhanyagol, havonta egyszer vagyunk "úgy" együtt, pedig a gyerek mellett van rá idő és este is. Legyek hűtlen?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit nagyon vonzó és többször a tudatomra adta, hogy tetszem neki és az ő házassága is csődöt mondott. Szerintem akarhat valamit. Viszont szeretem a férjem, de vágyom a testi kapcsolatra, amit Ő nem ad meg nekem, pedig nem vagyok se ronda, se kövér, fiatal érett nő vagyok, mégis Ő minden mást csinál (tv, számítógép-játék, másodállás)csak hogy ne kelljen velem lenni. Ha kérdőre vonom, azt mondja nagyon szeret és azt akarja, hogy kipihenjem magam este, mert a gyerek lefáraszt, szerinte...Én mégis kívánom a sex-et és Őt is, de Ő mindig leráz, vagy éppen kezdődik valami jó film stb-stb. A másik pasi meg szerintem alig várja az alkalmat...De mit csináljak???
2009. szept. 4. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Irigyellek, mi még annyiszor sem, de a MÉG férjem szerint ő most már apa, ezért szerinte felesleges, valamint nem is érdemlem meg, de ez egy másik történet, viszont a számítógépes játék lehet nálatok is a hunyó, mert lehet, hogy függő ő is. A férjem is, ha hazajön a munkából azonnal a gép elé ül, és én is hiába kezdeményeztem eddig, semmi, mert most épp inni kell adni a parasztjainak, stb....

Sokat gondolkodtam én is azon, hogy hűtlennek kellene lenni, de szerintem az nem lenne neked sem megoldás, mert akkor örökké a lelkiismeretfurdalásoddal foglalkoznál, és az esetek többségében, ha kiderül nem bocsátanak meg a megcsaló féllel.

A legfontosabb, amit csinálj BESZÉLJ VELE ezekről a dolgokról, hogy közösen meg tudjátok oldani a problémátokat. 27L

2009. szept. 4. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
*megcsaló félnek*
2009. szept. 4. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ugyan miért mond olyat, hogy "nem érdemled meg"???
2009. szept. 5. 01:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Már mindenféle, forma beszéddel próbálkoztam. Kedvesen, higgadtan. Eréjesen. Hisztérikus, kielégítetlen stílusban és még sorolhatnám. Higgyétek el reménytelen a beszéd. A férjem egyébként nagyon jó az ágyban, azért is volt egy ideig szerető státuszban, majd a párom és férjem lett. De amióta megszültem és amióta a szülés előtt már játszani kezdett, azóta csak egyre rosszabb. Van egy pasik, aki benne lenne a dologban, mert náluk fordítva vannak a dolgok, így pont kiegészítenénk egymást, de tudom ez nem lenne helyes, viszont nem élhetes skatujában és nem törölhetem ki az életemből a szex-et. Lehet hogy lépni fogok. Szerető anya, gondos feleség vagyok, mindent megcsinálok itthon, vasalok, főzök, mosok, takarítok, gyereket nevelek, én etetem, altatom, éjjel is én kelek fel hozzá, gyakorlatilag mindent én csinálok. Estére kimerült vagyok igaz, de ahhoz mindig lenne kedvem. Gondolom tanácsot már nem nagyon várhatok, azért köszönöm az eddigieket is.
2009. szept. 5. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
tedd meg csak titokban.Jogod van a szexhez.
2009. szept. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!