Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Férjnél vagyok és gyerekünk van. De a férjem elhanyagol, havonta egyszer vagyunk "úgy" együtt, pedig a gyerek mellett van rá idő és este is. Legyek hűtlen?
Irigyellek, mi még annyiszor sem, de a MÉG férjem szerint ő most már apa, ezért szerinte felesleges, valamint nem is érdemlem meg, de ez egy másik történet, viszont a számítógépes játék lehet nálatok is a hunyó, mert lehet, hogy függő ő is. A férjem is, ha hazajön a munkából azonnal a gép elé ül, és én is hiába kezdeményeztem eddig, semmi, mert most épp inni kell adni a parasztjainak, stb....
Sokat gondolkodtam én is azon, hogy hűtlennek kellene lenni, de szerintem az nem lenne neked sem megoldás, mert akkor örökké a lelkiismeretfurdalásoddal foglalkoznál, és az esetek többségében, ha kiderül nem bocsátanak meg a megcsaló féllel.
A legfontosabb, amit csinálj BESZÉLJ VELE ezekről a dolgokról, hogy közösen meg tudjátok oldani a problémátokat. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!