Szerintetek miért csinálja ezt és miért viselkedik így? Én már tényleg nem értem az egészet.
Csak addig van gond veled, ameddig hagyod, hogy a fejeden ugráljon a párod testvére!
Tudod, ki adna lagzira neki! Ha nincs pénze, menjen férjhez nagyon szűk családi körben, talán egy ebéd belefér neki is. Több éve együtt élve, 6 éves gyerekkel minek lagzizik az olyan, aki másoktól követeli meg a finanszírozást!
Én időbe meggondolnám akarok e szülni olyan férfinak mondjuk aki húgit előbbre helyezi ,ajnározza pénzeli miközben húgi családanya de magát nem tudja ellátni 28 évesen,itt valami nagyon nem kerek ebbe a családba a szerepeket tekintve se a te szereped meg kvázi a nullával lehet egyenlő ha pitizned kell a párod meg nem áll melléd.. Ha rám hallgatsz Love ide oda kalap kabát és menekülsz.. Munkám során látok sok ilyen diszfunkcionálisékat.... Megeszik a hozzád hasonló áldozat típusokat.
70F
És odaadtátok???
Én annyit mondanék, hogy nekünk is kell, szükségünk van rá. Ha lesz kidobni-valónk, először nektek szólunk!
Mond az arcába egyenesen és nyersen azt amit a kérdésben leírtál.
Egy darabig hisztizni fog megint de az már ne zavarjon.
Utána talán jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!