Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó a barátom?...

Miért ilyen bunkó a barátom? Lehet rajta még változtatni? Az egész úgy kezdődött hogy híztam 8kg-ot. De azért nem látványos a hízásom.

Figyelt kérdés
barátom mindjárt szóvá tette hogy le kéne fogyjak.. mert nem akar magának kövér barátnőt 174cm és 60kg. Az elején elég szép ruhákat hordtam és mondta váltsak olyan ruhára ami eltakarja a dekoltázsomat.. Megtettem.. de kezd elégé idegesíteni hogy át akar formálni, szeretem de így nem lesz jó.. Mindig meg kell feleljek.. sminkelni kell magam amikor valahova megyünk.. (nem szeretem magam sminkelni..) Köszönöm a válaszok! 20L
2010. aug. 8. 09:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

167 cm vagyok 55 kilo...és nem azért vagyok 55 kiló mert van rajtam felesleg...csupán nehezek a csontjaim...plusz az izom többet nyom mint a zsír...hugomon kicsit több a fognivaló mint rajtam...még a melle is jóval nagyobb sőőőőt még a haja is hosszabb:D...magasságra talán egy két cmrrel kisebb mint és mégi jó 5 kilóval könnyebb...szóval ne akarja nekem senki megmagyarázni h milyen gusztustalan ez a csaj 174 (vagy hány) cmrrel és 60 kilóval...és kijelentette hogy nem látványos a hizás...hát és?????akkor meg????nem is láccik annyira:D...úristen...kit érdekel hogy mit mutat a mérleg ha jól néz ki a nő??? lesz*rom h 55 vagy esetenként 56 kilo vagyok mert igy is majdnemhogy tökéletes az alakom...ennyi...a pasi meg egy iszonyatgáz emberke...mert igen az én páromat is zavarná és közölte is h ha felhizok x kilot vége...ugyanigy én is...már ha hanyagság miatt történik...de istenem...10 kilo még egyáltalán nem a világ...és mondom...sztem igy nézhetsz ki egészségesen..ha meg nem akarod sminkelni magad ne tedd...ha ki akarod dobni a melled dobd ki!!!! köze nincs hozzá...(egyszer volt pasim anyuja közölte a fiával h nehogy már meg akarja mondani h h öltözzek...azt veszek fel amit akarok)...szal ha nem teccik a hapsinak az aki TE vagy puszpás tünhet a picsbeeeeeee :)

csak ügyesen...!!!

22L

2010. aug. 9. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!