Miért ilyen bunkó a barátom? Lehet rajta még változtatni? Az egész úgy kezdődött hogy híztam 8kg-ot. De azért nem látványos a hízásom.
167 cm vagyok 55 kilo...és nem azért vagyok 55 kiló mert van rajtam felesleg...csupán nehezek a csontjaim...plusz az izom többet nyom mint a zsír...hugomon kicsit több a fognivaló mint rajtam...még a melle is jóval nagyobb sőőőőt még a haja is hosszabb:D...magasságra talán egy két cmrrel kisebb mint és mégi jó 5 kilóval könnyebb...szóval ne akarja nekem senki megmagyarázni h milyen gusztustalan ez a csaj 174 (vagy hány) cmrrel és 60 kilóval...és kijelentette hogy nem látványos a hizás...hát és?????akkor meg????nem is láccik annyira:D...úristen...kit érdekel hogy mit mutat a mérleg ha jól néz ki a nő??? lesz*rom h 55 vagy esetenként 56 kilo vagyok mert igy is majdnemhogy tökéletes az alakom...ennyi...a pasi meg egy iszonyatgáz emberke...mert igen az én páromat is zavarná és közölte is h ha felhizok x kilot vége...ugyanigy én is...már ha hanyagság miatt történik...de istenem...10 kilo még egyáltalán nem a világ...és mondom...sztem igy nézhetsz ki egészségesen..ha meg nem akarod sminkelni magad ne tedd...ha ki akarod dobni a melled dobd ki!!!! köze nincs hozzá...(egyszer volt pasim anyuja közölte a fiával h nehogy már meg akarja mondani h h öltözzek...azt veszek fel amit akarok)...szal ha nem teccik a hapsinak az aki TE vagy puszpás tünhet a picsbeeeeeee :)
csak ügyesen...!!!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!