Miért ilyen bunkó a barátom? Lehet rajta még
változtatni? Az egész úgy kezdődött hogy híztam
8kg-ot. De azért nem látványos a hízásom.
Figyelt kérdés
barátom mindjárt szóvá tette hogy le kéne fogyjak.. mert nem akar magának kövér barátnőt 174cm és 60kg. Az elején elég szép ruhákat hordtam és mondta váltsak olyan ruhára ami eltakarja a dekoltázsomat.. Megtettem.. de kezd elégé idegesíteni hogy át akar formálni, szeretem de így nem lesz jó.. Mindig meg kell feleljek.. sminkelni kell magam amikor valahova megyünk.. (nem szeretem magam sminkelni..) Köszönöm a válaszok! 20L
Utolsó! 8 kg-val kevesebb énje? Nem egy fogalom a kettő. Pont ez a lényeg, az egyik fizikális dolog,a másik nem. Nem az alakjába szeretett bele. Ha igen, akkor az nem szerelem. Amikor mi összejöttünk a férjemmel 48 kg-os voltam, aztán egy év alatt híztam kb. 10 kg-ot. Egy szóval sem jegyezte meg a férjem soha. Ugyanúgy dícsért, megkívánt stb. Tudod miért, mert szeretett. És nem az alakomba volt szerelmes, hanem belém. Aztán persze lefogytam ismét, azóta tartom is. De magam miatt fogytam le, mert magamnak nem tetszettem úgy. A férjem is eresztett egy kis pocakot, ő azóta sem adta le, de soha nem zavart. Ugyanolyan jóképű, kívánatos, férfinak tartom még mindig. Mert SZERETEM!
Szóval kérdező, ez a pasi tényleg át akar formálni. Ami nem jó. Az embereket mindig konyhakészen kapjuk. Picit lehet rajtuk csiszolni, de alapjaiban véve senkit nem szabad megváltoztani. Én egy pasimnak nem engedettem soha, hogy beleszóljon az öltözködésembe. Én én sem szóltam egyikébe sem bele.
2010. aug. 8. 10:05
12/21 anonim válasza:
Hagyd ott a franca ameddig könnyebben megszabadulsz tőle. Eltakarni a dekoltázsodat? Az ilyen pasik váltanak át őrjöngésbe és féltékenykednek állandóan. Most épp ideális a súlyod. Igaz van annak aki azt írta hogy nem téged akar, hanem egy idealizált nőt akar belőled faragni aki nem te vagy. Sosem add fel magad egy pasiért sem!!
2010. aug. 8. 10:06
13/21 anonim válasza:
bocs, közben sokan írtak, tehát a 09:58-asra gondoltam
2010. aug. 8. 10:06
14/21 anonim válasza:
Ne mondjátok már nekem, hogy a szerelem miatt tűrje valamelyik fél, hogy a másik igénytelen legyen adott esetben. Az én barátnőm ha hízna 15-20 kilót és egy hájpacni lenne, egyfolytában arra ösztönözném, hogy fogyjon le, segítenék neki, edzenék vele, futnék stb. Ha nem lenne hajlandó akkor ott hagynám. Ne legyetek már ilyen álszentek, "csak a belső számít" emberek. Tudjátok jól hogy nem igaz. Lehet leugatni.
2010. aug. 8. 10:08
15/21 anonim válasza:
De itt nem 15-20 kilóról, hanem egészségtelen súlyról egészségesre felhízásról van szó. 174 centihez 60kg pont passzol. Ha erre a barátod azt mondja, hogy nem akar kövér lánnyal járni, akkor nyalja ki a seggemet.
Az én barátnőm talán 170 sincs, emellé 60 kiló, és SOHA nem mondta, hogy fogyjon le. Volt vékonyabb is, volt dundibb is, de szerintem nagyon nem számít.
2010. aug. 8. 10:15
16/21 anonim válasza:
Nem olvastam vegig a valaszokat, de az a velemenyem, hogy a baratok kicsit bunko!!! O tokeletes? Mit szolna, ha belekotnel, h o mit vehet fel, meg mit nem? Meg hogy jarjon el gyurni mert szar az alakja? Nem is tudom mit mondjak. Persze nem olyan egyszeru szakitani ilyen miatt, ha Te szereted, es valszeg szereted, ha ezt elviseled tole. De gondolj bele, hogy mindig meg kell felelned neki? Akkor lehet, nem olyannak szeret amilyen vagy, hanem alkotott rolad egy "kepet", amilyennek latni akarja a baratnojet. Nem a Te hibad, hanem az ove. Jo lenne ha leszallna a foldre.
2010. aug. 8. 10:25
17/21 anonim válasza:
Ezzel a gondolkodással a barátod saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.Te vagy a balek,hogy még mindig Vele vagy...Én az ilyen felszínes,elmaradott stílust senkitől nem tűrném el soha,inkább akkor maradnék egyedül örökre.
A szerelem nem a kilókról szól,meg a felvágásról.Aki ezt mondja,az gondolkozzon el rajta,vajon miért nulla százalékban hasznosak a válaszai...
2010. aug. 8. 10:25
18/21 A kérdező kommentje:
Már én is fontolgatom hogy elhagyom, tud rendes is lenni.! De ez nem mehet így tovább már betelt a pohár nálam. Nem fogom eltűrni..
2010. aug. 8. 10:27
19/21 anonim válasza:
174 cm 60kg NEM KÖVÉR!!! és semmiképp sem 8 kg felesleg van rajtad! Én 176 vagyok és 56 kiló, és egy gramm felesleg sincs rajtam. Mondjuk egyébként nekem kocka hasam van, meg combizomra is gyúrok (persze ne durván gondoljátok, csak ami épp esztétikus :D), mert utálok mindig lefogyni-felszedni pár kilót, általában van egy 3 kilós súlyingadozásom. Na mind1 a lényeg az, hogy én 100 felülést csinálok naponta meg 50-50 lábizomgyakorlatot, és elég hamar le lehet tőle fogyni:) Vagy futhatsz is,h a van kedved. DE semmiképp sem a barátod, hanem a saját kedvedért csináld!!! Ha nem úgy szeret, ahogy vagy, annak ellenére,hogy szinte semmi gond veled (ezek alapján), nem hiszem, hogy megérdemelne! Nem jó, ha irányítani akar...
2010. aug. 8. 14:35
20/21 anonim válasza:
Hízzál még 10 kilót és keress olyat aki a kövér lányokat szereti :D:D Csak a belső a fontos bla bla bla :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!