Anyám megcsalja apámat. Mit tegyek?
07:04
"félrekefél ami arányaiban inkább a férfiakra jellemző"
Ezt azok a nők szeretik hangsúlyozni, akik megbuktak matekból.
Ugyanis pont ugyanannyi nő is kell a félrekeféléshez!!
07:04
"Egy nő nem fog csak úgy félrekefélni ha rendben van a kapcsolat"
Sikerült megnevettetned.
Tedd át ezt a mondatodat a humor kategóriába.
:)
Amikor volt párom, sose csaltam volna meg, ha lesz párom, sose fogom megcsalni.
Nem azért mondom, hogy a gyereknek jobb ebbe nem beleszólni, mert "támogatom a megcsalást", mert nem, elítélem a megcsalást, bárki bárkit is csal meg. A gyerek ne legyen igazságosztó, aki majd egyik szülőt a másiknak beárulja, "bizonyítékot szolgáltat", stb... A gyereknek elég rossz lenne ha választania kellene két szülő közt, vagy az esetleges két szülő jövőbeni csatározásánál/válásánál fel lenne használva ő is: "na gyere szépen el a tárgyalásra, mondd csak el, hogy..." stb...
Én azt javasoltam neki valamelyik válaszban hogy inkább pszichológusoktól kérdezzen anonim módon online a neten, mert ők jobban átlátják talán a szituációt. Itt csak a "két pártra szakadás" figyelhető meg, valamint az, hogy bármilyen vélemény miatt egyik tábor a másikat "laza erkölcsűnek" "nem százasnak", "majomnak" és hasonlónak nevezi...
"Egy nő nem fog csak úgy félrekefélni ha rendben van a kapcsolat"
A nők elég találékonyak ahhoz, hogy megmagyarázzák, hogy miért nincsen "rendben a kapcsolatuk", ha feltűnik a színen egy új pasas akire rámászhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!