Anyám megcsalja apámat. Mit tegyek?
Hogy pattog itt mindenki. Anya gerinctelen *szip-szip* csalja a szent apát'
Elárulom a megcsalásnak mindig oka van és a gyereknek k*rvára nincs semmi beleszólása. Ez a felnőttek dolga. És igen, egy 17 éves is gyereknek számít.
A gyerek nem tudhatja mi van a háttérben, vagy mi nincs, mint írtam, ha beleavatkozik, annak lehet olyan vége is, hogy "ő válik ütközővé" a két szülő közt, majd "rajta keresztül megy az üzengetés".
Szerintem a gyerek nem egy bíró, vagy erkölcsi ítélő, hogy bárkit is számonkérjen, bárkivel beszéljen...
Bármiféle nulla információból máris a válaszadók pártoskodnak, egyik felet kinevezik "hibásnak" és rögtön "tudják a megoldást".
Véleményem szerint pedig a gyerek számára a megoldás: kimaradni ebből.
"Elárulom a megcsalásnak mindig oka van"
Én meg elárulom, ha magadtól nem sikerült még rájönnöd, hogy a megcsalásra NINCS MENTSÉG! Semmilyen. Soha nem megoldás és soha nem elfogadható az, hogy gerinctelen módon félreb*aszok a másik háta mögött! Ha valami nem működik, szépen le kell ülni és megbeszélni, ha semmilyen megoldást nem találnak és nem működik a dolog, el kell válni és mindenki megy tovább a maga útján, ennyi.
És mivel a kérdező az anyjával és apjával együtt alkotnak egy családot, így igen is rá is kihatással van a szülei viselkedése, úgyhogy van beleszólása, minimum megkérdezi az anyját, hogy mégis mitbmuvel. Normális, jó érzésű gyerek amúgy sem tudja végignézni, ahogy a legközelebbi szerettét hülyére veszik, ő meg némi kussban játssza a hülyét.
Nehogy már még ő legyen a családi idill elrontója, az éppenséggel anyuci, aki félrekefél apu háta mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!