Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek én ilyesmiket?...

Miért érzek én ilyesmiket? Szerintem ha nem szeretem ennek nem így kéne lennie. Nem megkéne könnyebbülnöm?

Figyelt kérdés

Már 2hete hogy szakítottam a barátommal, mert nem éreztem hogy szeretem.

De mult héten találkoztunk még.

Aztán tegnap akart ismét, de bekeményítettem és elküldtem elég keményen, pedig hozott rózsát is...amit a kapum elé tett le. És még utána hívott kb 10x meg küldött 4sms-t amikre nem válaszoltam, és fel sem vettem a telot.

Azóta nem keres...

De tudom tiszta hülye vagyok, és nem értem magam.

Ezt akartam végig, de most olyan feszült vagyok, remeg a gyomrom és a kezem is...egész nap rá gondolok, hogy mit csinálhat, vajon nincs-e más lánnyal, mit érezhet stb.

És találkoznék vele, de tudom nem szabad.

De komolyan most hogy nem keres...olyan féltékeny vagyok, hogy nagyon:( És olykor úgy hozzábújnék vagy valami... És tudom hogy nem szabad, de felhívtam rejtett számról hogy egyáltalán be van-e kapcsolva, felvette, beleszólt, hogy "Hallo?!" én meg letettem.

Szóval féltékeny vagyok rá:(

18vagyok, ő20. 8hónapig jártunk.

2010. aug. 7. 18:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
nálam a ragaszkodás azért volt,mert az volt furcsa h nincs senkim,ő a napi rutinom része volt,és miután volt,hiányzott az a rutin
2010. aug. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!