Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek én ilyesmiket?...

Miért érzek én ilyesmiket? Szerintem ha nem szeretem ennek nem így kéne lennie. Nem megkéne könnyebbülnöm?

Figyelt kérdés

Már 2hete hogy szakítottam a barátommal, mert nem éreztem hogy szeretem.

De mult héten találkoztunk még.

Aztán tegnap akart ismét, de bekeményítettem és elküldtem elég keményen, pedig hozott rózsát is...amit a kapum elé tett le. És még utána hívott kb 10x meg küldött 4sms-t amikre nem válaszoltam, és fel sem vettem a telot.

Azóta nem keres...

De tudom tiszta hülye vagyok, és nem értem magam.

Ezt akartam végig, de most olyan feszült vagyok, remeg a gyomrom és a kezem is...egész nap rá gondolok, hogy mit csinálhat, vajon nincs-e más lánnyal, mit érezhet stb.

És találkoznék vele, de tudom nem szabad.

De komolyan most hogy nem keres...olyan féltékeny vagyok, hogy nagyon:( És olykor úgy hozzábújnék vagy valami... És tudom hogy nem szabad, de felhívtam rejtett számról hogy egyáltalán be van-e kapcsolva, felvette, beleszólt, hogy "Hallo?!" én meg letettem.

Szóval féltékeny vagyok rá:(

18vagyok, ő20. 8hónapig jártunk.

2010. aug. 7. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8hónap után még szeretheted!!

Csak lehet ellaposodottnak érezted a kapcsolatot,fel kellett volna dobni!Békülj ki vele,ez nem megszokás lehet,meg nem ragaszkodás...ez hülyeség!

Több év után jön a megszokás,és ragaszkodás!!8hónap az nagyon rövid idő!Én 3éve 3hónapja vagyok a párommal együtt,mi is mentünk már szét,mert ellaposodott a kapcsolatunk!De mikor nem volt velem,ugyanezt éreztem mint te...és mikor kibékültünk nagyon jó volt,mert szeretem!!És ez sem megszokás,meg ragaszkodás!Hajrá!!Drukkolok,mert sztem össze vagy zavarodva,de szereted!Később bánni fogod!

24/N

2010. aug. 7. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Jesszusom! Mintha magamat hallanám :O Úr isten!! Üdv a klubban :D
2010. aug. 7. 18:53
 13/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Utolsónak irom: veled mitörtént?:D

2010. aug. 7. 18:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja és ilyeneket még nem is irtam, hogy belehalnék a fájdalomba meg a féltékenységbe, ha mással lenne vagy mással járna...:(
2010. aug. 7. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor menj el vele holnap moziba:)Csinlájatok hogy mint a barátok és ha egyszer is úgy érzed hogy úgy megcsókolnád,akkor tedd meg és mond el neki mit érzel,hogy féltékeny vagy stb.:)
2010. aug. 7. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Már irtam:)egyet értek az előttem szólóval!Melegitsétek fel a kapcsolatotokat,és az érzelmeiteket!
2010. aug. 7. 19:04
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy próbáljátok meg mégegyszer! Ne veszítsd el őt, hiszen tényleg, mit veszíthetsz? Ha úgy érzed, hogy hiányzik, féltékenykedsz, és hozzá bújnál, akkor ne habozz. Mondd el neki az igazat, amit valóban érzel, azt h össze vagy zavarodva, de hogy nagyon hiányzik neked, és hogy ha ő is akarja, akkor még egyszer próbálhatnátok ki. Ha nem vagy iránta közömbös, akkor az jelent vmit. És az hülyeség, hogy ez megszokás. 8 hónap, az a megszokáshoz kevés. én nagyon drukkolok NEKTEK =.)

Én azt mondom, ha nem vagy benne biztos, h nem szereted, inkább próbáljátok meg mégegyszer, és majd látod.

Majd OKVETLEN ÍRD LE, HOGY HOGY DöNTöTTETEK! :) Nagyon kíváncsi vagyok :P

SOk sIKerT! :P

2010. aug. 7. 19:11
 18/21 anonim ***** válasza:
sztem csak ragaszkodás az egész
2010. aug. 7. 19:33
 19/21 A kérdező kommentje:
igen de akkor miért van még RAGASZKODÁS is??? semminek nem kéne lennie...
2010. aug. 7. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted...? Akkor megsúgom:

TE még MINDIG SZERETED őT. És ha ő is szeret téged, akkor mi a gond? Miért nem mész vissza hozzá???? Nem értelek, komolyan, ne kéresd már magad!

2010. aug. 10. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!