Olyan képeket kell gyűjtenem a hétköznapi életből, amin helyesírási hibák vannak. Nekem olyanokat, amiken hibásak a dátumok (pl. : 2007 április 27. -én). Küldenétek ilyen képeket? Vagy akár linket, ahol ilyesmiket találhatok?
(Dátum végén nincs pont.)
Dátumost egyelőre nem találtam, de itt egy "átlácó" dvd-tok:
A Tescóban (meg persze a többi hipermarketben) kismillió helyesírási hibát lehet találni a rövid o-s "info"-tól a különírt "televízió kiárusítás"-on és a "%-al"-on át az "üzlethelység"-ig.
Azért ha dátumos hibára lelek, elküldöm.
Nézd meg a Zimmer Feri c. klasszist. Annyi helytelenül írott német szót egy helyen...vagy csak magyar lehet?
Melyik városban élsz? Szerintem vedd a telefonodat vagy egy kis kamerát és egyszerűen indulj el a városban és figyeld a táblákat, különönsen az italboltok környékét, a kis "shop"-ok környékét, a póznákra ragasztott magán (lakossági) hírdetéseket. Szerintem egy fél óra alatt teli lesz a mobilod tárhelye. :)
Köszi az eddigieket mindenkinek! :D
Amúgy debreceni vagyok, és az eddigi képeimet is így gyűjtöttem be. Ja és a telómon van 2 GB szabad tárhely és az kicsit túlzás lenne ;D
Szia! Kell még ilyen hiba? Tudtam hogy valahol láttam és tegnap este megtaláltam! Ha kell akkor feltöltöm a fotómasinámban az elemet du és lefotozom neked!
Rendeltünk egyszer kinai kaját és kaptunk ajándékba egy fali éves naptárat. Azon van rajta az étterem címe. (Ilyen nagy fali naptár!:) október 23.-a utca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!