Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést, szerintetek? A többi lenn.
Hát én inkább egyértelmű jelzésnek találom. A finom szorítások, ismerem, nem veszi észre rajtad kívül senki. Nem hiszem, hogy a feleségét akarná bosszantani, inkább erősebben vonzódik hozzád a kelleténél.
Én a helyében elbeszélgetnék vele, utalnék a jeleire, és tisztáznám a dolgot, mielőtt családi botrány lenne. Csak okosan, higgadtan. Ne feszítse addig a húrt, míg a neje esetleg meg is gyanusítja. Menj a gondok elé.
igen,pont úgy van a kar megfogása,mint irtad,kedves 2.
nem akarok rákérdezni még,mert ha nem,akkor kicsit égés lenne.ezért tettem fel a kérdést.de ha nem irsz választ,akkor minek irsz ide,KEDVES 3.?
De, írtam választ, mégpedig azt,hogy kérdezz rá.
Lehet,hogy akar valamit, de nem feltétlen férfi-nő közti viszonyra kell azonnal gondolni...
Amúgy nem lehet, hogy esetleg te bátorítod?!
A sógorod felesége nem a nővéred?! Vagy esetleg a te férjed testvére? Ezt most nem igazán értem...
Akkor lehet, hogy félreérti...:( Vannak ilyenek.
Próbálj meg vele sokkal távolságtartóbb és ridegebb lenni. De lehet,hogy csak örül,hogy az öccsének ilyen bájos felesége van. :)
Ne bátorítsd! Viselkedj vele udvariasan, de hidegen. Ezek után ne jópofizz vele, és ne mosolyogj rá csak úgy. Ne beszélgess vele a munkahelyeden csak szakmai dolgokról. Ha családi összejövetel van, akkor is csak mások jelenlétében beszélgess vele.
Egyébként ne haragudj azért amit most írok, de tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb nő már azt is szerelmi vallomásnak tekintette ha rámosolyogtam vagy előzékeny voltam vele, pedig nem akartam semmit, még csak nem is tetszettek. Hajlamosak vagytok a jelzések túlértékelésére. Épp ezért én újabban már nem "kedveskedem" a nőknek (kivétel a párom) mert nem bírom ha valaki azt hiszi bejön nekem, holott közben azt gondolom, hogy csúnya...
Bocs. Nyugodtan pontozzatok el.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!