A családodban mi az ami tabu?
Gondolok itt bármire is.
Meztelenség, egymás ruhái, egymás kajája, vagy akár témák (pénz, szex, apu gyógyszerei,...). És mi az ami általában másnál tabu, de nálatok nem? Minden jöhet ezeken kívűl is, érdekel hogy másoknál ez hogy megy.
Meztelenkedés, de szerintem ez se az ésszerű keretek között van, attól mert valahol "normális". Van ahol a tesók huzogatják egymást szerintük az is oké, de ettől még nem normális.
Viszont semmi egyéb tabu nincs, semmilyen beszédtéma vagy bármi.
Meztelenkedés nincs. Jó mondjuk ez is tág téma. Anyám előtt például átöltözök és ő is előttem, de apu már más, előtte nyílván nem gondolom ez másoknál is így van.
Azon kívül mindent megbeszéltünk,mindennel elvagyunk.káromkodni szerintem mindenki káromkodik valamilyen mértékben. Egymásra egy hülyénél többet nem mondunk. Amúgysem mondanék,tisztelem a szüleimet és (szerintem) ennyire minimum ők is engem.
Apám börtönben volt 3 évig, még jóval a születésem előtt, még anyámat sem ismerte.
23 évesen tudtam meg véletlenül egy rokontól, de akkor már nem is laktam otthon. Sosem beszéltünk róla azóta sem.
“ 13 azért mert hülyeség. fiúk előtt a menzesz téma tabu? anyád nem azért tudott megszülni mert vérzett? barátnőd nem menstruál? ha lányod lesz, ő majd nem fog menstruálni? ez az élet része akkor is, ha te közvetlenül nem vagy érintve. párodat megcsókolni ciki? miért? titok hogy szeretitek egymást? szexről beszélni tabu? téged nem így csináltak?”
NEM az volt a kerdes, hogy mi hulyeseg, vagy mi nem. Teljesen mindegy, ha egyetertessz a valasszal vagy sem, az altalad emlitett valaszolo leirta, mi az ami az O CSALADJABAN tabu.
Témában nincs tabu, bármiről lehet beszélgetni.
Meztelenkedni nem szoktunk direkt egymás előtt, nem tabu, de szerintem nem illik. De ha véletlenül meglátjuk egymást, nincs gáz. Egymás ruháit sohasem hordtuk, mivel se a méret, se a stílus nem egyezik.
Nálunk minden "felnőtteskedéssel" kapcsolatos téma tabu volt.
Sosem öltöztünk át egymás előtt, még melltartóra sem vetkőztem volna le a saját anyám előtt, a menstruációról akkor egyszer beszéltünk 5 mondatban, mikor megjött, a szőrtelenítés, dezodor, smink soha nem jöhetett szóba, mert ezek "felnőtt" dolgok voltak, titokban csináltam.
De soha nem vettek volna nekem egy borotvát vagy dezodort. A szex szót ki sem ejtettük. Alkoholt nem ittunk. Mondjuk én ennek ellenére normális felnőtt lettem - igaz, leléptem 18 évesen és nem is beszélünk már - , a húgom viszont azóta is otthon élő 30 éves szűz, akinek soha nem voltak kb. barátai sem, nemhogy egy csókig eljutott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!